
Επιστρέφει στη δράση ο Ραφαέλ Ναδάλ
Την επάνοδο του στα «κορτ», θα πραγματοποιήσει ο Ράφαελ Ναδάλ, ύστερα από απουσία τριών μηνών.
Την επάνοδο του στα «κορτ», θα πραγματοποιήσει ο Ράφαελ Ναδάλ, ύστερα από απουσία τριών μηνών.
Ο Ισπανός τενίστας, ο οποίος είχε τραυματιστεί και αποχωρήσει στο Αυστραλιανό όπεν, λόγω προβλήματος στο πόδι, συμπεριλήφθηκε στις επιλογές του Σέρχι Μπουγκουέρα για την πλαισίωση της Εθνικής Ισπανίας, ενώ την ερχόμενη Δευτέρα θα επιστρέψει στο Nο1 της παγκόσμιας κατάταξης.
Οι «Ίβηρες» θα αντιμετωπίσουν τη Γερμανία για τα προημιτελικά της διοργάνωσης το τριήμερο 6-8 Απριλίου και το γεγονός αυτό, αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Ναδάλ για να προετοιμαστεί, με το βλέμμα στα επερχόμενα τουρνουά σε χωμάτινο δάπεδο, στα οποία θα είναι παρών.
Την υπόλοιπη ισπανική αποστολή συμπληρώνουν οι: Πάμπλο Καρένο Μπούστα, Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ, Νταβίντ Φερέρ και Φελισιάνο Λόπεθ.
- Μπάγερν: Το τσάρτερ τους ήρθε φτηνότερα!
- H υγεία των Ελλήνων: Με χρόνιες παθήσεις ο ένας στους τέσσερις – Το 55% υπέρβαροι ή παχύσαρκοι
- Ένα «παγόβουνο» στην εστία της Μπάγερν
- Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Κρούσμα μηνιγγίτιδας στο ΑΠΘ – Στη ΜΕΘ 19χρονος φοιτητής, ιχνηλατούνται οι επαφές του
- Μενίδι: Η στιγμή της φονικής παράσυρσης της ηλικιωμένης από φορτηγό
- Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που διακινούσε μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης και κάνναβης – Κατασχέθηκαν ναρκωτικά αξίας 2,5 εκατ. ευρώ



