Καραπαπάς: Περιμένουμε να δούμε τι άλλο θα κάνει εναντίον μας η κυβέρνηση
Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης σχολίασε την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων να παραμείνει το -3, με το οποίο είχε τιμωρηθεί πρωτόδικα ο Ολυμπιακός, για τα συνέβησαν στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, ο Κώστας Καραπαπάς.
Την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων να παραμείνει το -3, με το οποίο είχε τιμωρηθεί πρωτόδικα ο Ολυμπιακός, για τα συνέβησαν στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, σχολίασε με ανάρτησή του στα social media ο Κώστας Καραπαπάς.
Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα ξεχάσουν ποτέ πως μόνο η δικιά τους ομάδα τιμωρήθηκε, ενώ παράλληλα αναρωτήθηκε τι άλλο θα τι κάνει η Κυβέρνηση εναντίον των Πειραιωτών.
Αναλυτικά το μήνυμά του:
«Αυτό το Πρωτάθλημα δε θα το χάναμε (άσχετα με τα αγωνιστικά) αν δεν έπαιζαν το ρόλο που έπαιξαν οι εκθέσεις της Αστυνομίας (δηλαδή το κράτος), η διαιτησία (δηλαδή η ΕΠΟ) αλλά και οι ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΟΝΕΙΔΟΣ.
ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΜΟΝΟ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ. Απο την κυβέρνηση αυτή περιμένουμε να δούμε τι άλλο θα κάνουν εναντίον μας.
Όσο για την σημερινή απόφαση αυτή και την παραμονή της τιμωρίας των -3:
ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΠΙΤΖΑΜΕΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΝΥΧΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΝΟΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ!
ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΝΑΙ, ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ…»
in.gr
- Ουκρανία: O Τραμπ ζήτησε από τις Ε3 να πιέσουν τον Ζελένσκι να συμφωνήσει με τη Ρωσία
- Βενεζουέλα: «Ο Μαδούρο να καταλάβει ότι πρέπει να φύγει», λέει η Ματσάδο
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: «Οι τύραννοι δεν διοικούν για πάντα…»
- Φοινικούντα: «Φάνηκε ότι έστησαν την κομπίνα για τα περιουσιακά» λέει μάρτυρας για το διπλό φονικό
- Φοινικούντα: «Μίλαγα με τον αδελφό μου & έμαθα από τα σάιτ ότι τον δολοφόνησαν» λέει ο αδερφός του επιστάτη
- Αναγκαιότητα και όχι πολυτέλεια για τις ΜμΕ η Τεχνητή Νοημοσύνη



