
Το δώρο που λάτρεψε ο Σκοτ Ίστγουντ
Ο Σκοτ, ο γιος του Κλιντ Ίστγουντ, γιόρτασε τα 32α γενέθλιά του. Απ' όλα τα δώρα που πήρε, ποιο είναι εκείνο που του έδωσε μεγάλη χαρά; Τόση, που πόζαρε μπροστά του; Ένας πίνακας στον οποίο απεικονίζεται ο διάσημος μπαμπάς του, βεβαίως.
Ο Σκοτ, ο γιος του Κλιντ Ίστγουντ, γιόρτασε τα 32α γενέθλιά του. Απ’ όλα τα δώρα που πήρε, ποιο είναι εκείνο που του έδωσε μεγάλη χαρά; Τόση, που πόζαρε μπροστά του; Ένας πίνακας στον οποίο απεικονίζεται ο διάσημος μπαμπάς του, βεβαίως.
Σύμφωνα με το Page Six σε πάρτι στο ιταλικό ρεστοράν «Scarpetta», στο James Hotel, στη συνοικία NoMad της Νέας Υόρκης, ο καλλιτέχνης Πολ Γκέρμπεν δώρισε στον Σκοτ ένα μενταγιόν και έναν πίνακα με τον θρυλικό Κλιντ.
Οικοδεσπότες στο στενού κύκλου γεύμα ήταν ο εστιάτορας Τζον Μέντοου και το περιοδικό «Haute Living». Στο οποίο, οι καλεσμένοι ήπιαν από ένα μπουκάλι κονιάκ Remy Martin Louis XIII (αξίας 6.500 δολαρίων!).
Βιολιστές έκαναν σερενάτα στον Σκοτ, που βρίσκεται στη Νέα Υόρκη για να προωθήσει την ταινία «Pacific Rim: Uprising» στην οποία πρωταγωνιστεί.
in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
- Τουρνάς: Όλοι μαζί θα δώσουμε τον αγώνα και το φετινό καλοκαίρι – Η τελετή παράδοσης-παραλαβής στο υπουργείο Πολιτικής Προστασίας
- Ολυμπιακός: Η κατάρα της πρώτης θέσης (και άλλες κουταμάρες)
- Η απολογία του Μαλακάι Φλιν: «Ενήργησα με τρόπο που δεν αντικατοπτρίζει εμένα…»
- Καραμανλής: Δεν παραιτείται από βουλευτής – «Δεν προτίθεμαι να είμαι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές»
- Τσουκαλάς: Όποιος θέλει να φύγει η ΝΔ έχει μόνο μία επιλογή το ΠΑΣΟΚ – «Καμία ψήφος χαμένη»
- Πάσχα στην Αθήνα: Συναυλίες, θέατρο και δράσεις σε όλη την πόλη





