Έτοιμος για το ματς με τη Βαλένθια ο Κιμ Τιλί
Στη διάθεση του Γιάννη Σφαιρόπουλου για το ματς του Ολυμπιακού με την Βαλένθια (22/2, 21:00) βρίσκεται ο Κιμ Τιλί. Ο 29χρονος πάουερ φόργουορντ, ο οποίος είχε τραυματιστεί στο εναρκτήριο ματς της Euroleague απέναντι στην Μπασκόνια, συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις των «ερυθρολεύκων» δείχνοντας πως η πορεία της αποθεραπείας τους κύλησε εξαιρετικά και ο παίκτης επέστρεψε νωρίτερα από τις αρχικές προβλέψεις.
Στη διάθεση του Γιάννη Σφαιρόπουλου για το ματς του Ολυμπιακού με την Βαλένθια (22/2, 21:00) βρίσκεται ο Κιμ Τιλί.
Ο 29χρονος πάουερ φόργουορντ, ο οποίος είχε τραυματιστεί στο εναρκτήριο ματς της Euroleague απέναντι στην Μπασκόνια, συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις των «ερυθρολεύκων» δείχνοντας πως η πορεία της αποθεραπείας τους κύλησε εξαιρετικά και ο παίκτης επέστρεψε νωρίτερα από τις αρχικές προβλέψεις.
Το μόνο που απομένει είναι η απόφαση του Σφαιρόπουλου για τη χρησιμοποίησή του ή όχι στο ματς της Πέμπτης με τους Ισπανούς στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
- Ίλιον: Διασώστης του ΕΚΑΒ πήγε σε κέντρο διασκέδασης για βοήθεια σε γυναίκα που λυποθύμισε και άρχισε να τραγουδά
- Νετανιάχου: Θέλει «εξάγωνο συμμαχιών» με Ινδία, Ελλάδα, Κύπρο, αραβικά και αφρικανικά κράτη
- Φενέρμπαχτσε – Μπεσίκτας 91-74: Πήρε το Κύπελλο η ομάδα του Γιασικεβίτσιους
- Αρνήθηκαν την μετάθεση σε πατέρα παιδιού με βαρύ αυτισμό – Δουλεύει 507 χλμ. μακριά από το σπίτι του
- Όλα τα γκολ και τα highlights της 22ης αγωνιστικής της Super League (vids)
- Το «αδιαχώρητο» στη Βαρβάκειο αγορά για το σαρακοστιανό τραπέζι – Πού κυμαίνονται οι τιμές

