Πέρασε τα 5.73μ. ο Φιλιππίδης στο Κότμπους
Νέα καλή εμφάνιση είχαμε από τον Κώστα Φιλιππίδη στη σεζόν του κλειστού, αφού στο μίτινγκ του Κότμπους βελτίωσε κατά δύο εκατοστά την καλύτερη εφετινή του επίδοση στο επί κοντώ. Ο Έλληνας αθλητής υπερέβη στο γερμανικό μίτινγκ τα 5.73μ, ενώ απέτυχε τρεις φορές στα 5.78μ, παρά το γεγονός ότι είχε καλά άλματα.
Νέα καλή εμφάνιση είχαμε από τον Κώστα Φιλιππίδη στη σεζόν του κλειστού, αφού στο μίτινγκ του Κότμπους βελτίωσε κατά δύο εκατοστά την καλύτερη εφετινή του επίδοση στο επί κοντώ.
Ο Έλληνας αθλητής υπερέβη στο γερμανικό μίτινγκ τα 5.73μ, ενώ απέτυχε τρεις φορές στα 5.78μ, παρά το γεγονός ότι είχε καλά άλματα.
Ο Φιλιππίδης πέρασε με την πρώτη τα 5.40μ, 5.50μ, 5.60μ, 5.68μ και 5.73μ.
Ο αθλητής του Δημήτρη Κυτέα είχε κάνει 5.71μ από το μίτινγκ της Ορλεάνης, ενώ ο επόμενος αγώνας του θα είναι στο Ντίσελντορφ στις 6 Φεβρουαρίου.
in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
- LIVE: Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ
- Λόρα: Η μαρτυρία δύο 16χρονων που της μίλησαν χθες στου Ζωγράφου – «Δεν περνούσε καλά, ήθελε να φύγει» λέει η φίλη της
- Η απόλυτη χλιδή για Ρονάλντο και στο Μουντιάλ – Αυτό είναι το ξενοδοχείο που θα μείνει ο CR7 και η Πορτογαλία
- Η Ύβρις της Ανθρωπότητας – Το νέο βραβευμένο ντοκιμαντέρ του Γιώργου Αυγερόπουλου για δύο προβολές στον Δαναό
- Φάμελλος για Βασιλείου: Έθεσε τα θεμέλια για την ευρωπαϊκή πορεία της Κύπρου και προώθησε δημοκρατικές μεταρρυθμίσεις
- Παραβίαζε κόκκινα, STOP και έκανε επικίνδυνους ελιγμούς με τη μηχανή… για βίντεο στο TikTok

