![Ο 6χρονος που έκανε πανικό στο ντέρμπι του ΝΒΑ με το χορό του [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2018/01/30165921_tavaris2.jpg)
Ο 6χρονος που έκανε πανικό στο ντέρμπι του ΝΒΑ με το χορό του [Βίντεο]
Μπορεί να είναι μικρός, αλλά με το χορό του, ο Tavaris Jones έδειξε ότι μπορεί να κερδίσει το χειροκρότημα του κοινού.
Βρέθηκε στο γήπεδο όπου είχαν στραφεί τα βλέμματα όλων των φιλάθλων του μπάσκετ, για το ντέρμπι ανάμεσα στους Κλίβελαντ Καβαλίερς και τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς.
Ωστόσο με τις ικανότητές του στο χορό, κατάφερε να κερδίσει το χειροκρότημα του κόσμου που βρέθηκε στο «Quicken Loans Arena», αλλά και των εκατομμυρίων θεατών που παρακολουθούσαν την αναμέτρηση από την τηλεόραση.
Ο λόγος για τον 6χρονο Tavaris Jones, ο οποίος συμμετείχε στην χορευτική ομάδα «Scream Team» και έκλεψε κυριολεκτικά την παράσταση!
Δείτε το βίντεο:
Tavaris Jones brought the energy during halftime of @cavs x @warriors!
Tune in for the 2nd half on @NBAonTNT! pic.twitter.com/xpnGZAXDvy
— NBA (@NBA) 16 Ιανουαρίου 2018
in.gr
- Ο Μαρτσίνιακ, ο τραυματισμός του, το μουντιάλ και η Σαουδική Αραβία
- Ουγγαρία: Ο Μαγιάρ δεν βλέπει «ούτε στα επόμενα δέκα χρόνια» ένταξη της Ουκρανίας στην ΕΕ
- Καιρός: Ερχεται νέο κύμα αφρικανικής σκόνης – Υψηλές θερμοκρασίες και λασποβροχές
- «Γολγοθάς» η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα
- Στο «κόκκινο» η Wall Street, με το βλέμμα στα Στενά του Ορμούζ
- «Δούλα του θανάτου» – Η Νικόλ Κίντμαν αποκαλύπτει μια εκπληκτική, νέα κατεύθυνση στην καριέρα της


