Την Τετάρτη στη Νέα Μάκρη η κηδεία του Πανούση
Με μια λιτή ανακοίνωση η ιστοσελίδα tzimakospanousis.gr γνωστοποίησε το μέρος και την ώρα που θα γίνει η κηδεία του αγαπημένου καλλιτέχνη.
Με μια λιτή ανακοίνωση η ιστοσελίδα tzimakospanousis.gr γνωστοποίησε το μέρος και την ώρα που θα γίνει η κηδεία του αγαπημένου καλλιτέχνη.
«Την Τετάρτη στις 14:00 το μεσημέρι στο κοιμητήριο της Νέας Μάκρης» είναι οι μόνες πληροφορίες που δόθηκαν με το τίτλο «Φινάλε» πάνω από τη σχετική ανακοίνωση.
Υπενθυμίζεται ότι ο Τζίμης Πανούσης έφυγε από τη ζωή το περασμένο Σάββατο μετά από καρδιακό επεισόδιο που έπαθε στο σπίτι του. Λίγο καιρό πριν είχε καταρρεύσει στη σκηνή του Κυττάρου και είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο.
Διαβάστε επίσης:
- Πέθανε ο Τζίμης Πανούσης
- Το «αντίο» του πολιτικού κόσμου στον Τζίμη Πανούση
- Θρήνος για τον χαμό του Τζίμη Πανούση
- Ο Γιώργος Νταλάρας «αποχαιρετά» τον Τζίμη Πανούση
- Καλό ταξίδι Τζιμάκο…
- Ο «αποχαιρετιστήριος» στίχος στον Τζίμη Πανούση
- Ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετάει τον Τζιμάκο του
- Όταν ο Τζιμάκος είχε μιλήσει στο in.gr
in.gr
- Ιράν: Ο Χαμενεΐ είναι ζωντανός «εξ όσων γνωρίζω», λέει ο ΥΠΕΞ Αραγτσί – Η Τεχεράνη επιθυμεί την «αποκλιμάκωση»
- Super League 2: Αναγέννηση Καρδίτσας – Ηρακλής 0-1: Επέστρεψε και μαθηματικά στα «σαλόνια» ο Γηραιός!
- Γιώργος Μαζωνάκης: Εμφανίστηκε με μουστάκι στη σκηνή
- Ντουμπάι: Ισχυρή έκρηξη σε συγκρότημα ξενοδοχείων – Αναφορές για υπολείμματα αναχαιτισμένου πυραύλου [βίντεο]
- Τεττέη και Ρενάτο, οι δύο «αποδείξεις» της βελτίωσης του Μπενίτεθ
- Φάμελλος: Η Δημοκρατία και η Δικαιοσύνη ανήκουν σε όλους – Η κυβέρνηση μειώνει και τις δύο


