Αναβολή δύο εβδομάδων στις προσφυγές των Λέτο, Εσιέν, Τοτσέ
Συνέχεια στις... χρονικές παρατάσεις πήρε ο Παναθηναϊκός, προκειμένου να βρει τον τρόπο μέσα στο διάστημα αυτό για να διακανονίσει τις οφειλές του προς πρώην ποδοσφαιριστές. Από τη στιγμή που οι Εσιέν, Λέτο και Τοτσέ, έλαβαν κάποια χρήματα έναντι των οφειλών τους αποδέχτηκαν το αίτημα της ΠΑΕ για παράταση κι έτσι απέσυραν τις προσφυγές τους. Οι υποθέσεις των τριών θα εκδικαστούν στις 24 Ιανουαρίου, γεγονός που δίνει χρόνο στους ανθρώπους του «τριφυλλιού» για να βρουν κάποια λύση.
Συνέχεια στις… χρονικές παρατάσεις πήρε ο Παναθηναϊκός, προκειμένου να βρει τον τρόπο μέσα στο διάστημα αυτό για να διακανονίσει τις οφειλές του προς πρώην ποδοσφαιριστές.
Από τη στιγμή που οι Εσιέν, Λέτο και Τοτσέ, έλαβαν κάποια χρήματα έναντι των οφειλών τους αποδέχτηκαν το αίτημα της ΠΑΕ για παράταση κι έτσι απέσυραν τις προσφυγές τους.
Οι υποθέσεις των τριών θα εκδικαστούν στις 24 Ιανουαρίου, γεγονός που δίνει χρόνο στους ανθρώπους του «τριφυλλιού» για να βρουν κάποια λύση.
Το ενδιαφέρον, πλέον, των παραγόντων της αθηναϊκής ΠΑΕ στρέφεται στις προσφυγές των Τελάντερ και Ταυλαρίδη, οι οποίες είναι οι επόμενες που θα εκδικαστούν και σε πρώτη φάση οι δύο πρώην παίκτες του Παναθηναϊκού δείχνουν αμετακίνητοι στις θέσεις τους.
in.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Συναγερμός στο Παρίσι: Πολλαπλές απειλές για βόμβες – Εκκενώθηκαν κτίρια
- Επική ατάκα Καραλή σε Ντουπλάντις: «Μήπως να ασχοληθείς μόνο με το τραγούδι;» (vid)
- Λίβανος: Πλήγμα του Ισραήλ σε παλαιστινιακό προσφυγικό καταυλισμό – Νεκροί και τραυματίες
- Roblox: Πεδίο δράσης παιδεραστών και predators για την κομητεία του Λος Άντζελες – Ντόμινο καταγγελιών
- Ολυμπιακός: Το πρόγραμμά του στον προημιτελικό όμιλο του Champions League
- Κύκλωμα ΟΠΕΚΕΠΕ: Τα τρία ΑΦΜ που ενώ δεσμεύτηκαν το 2022, εισέπραξαν κανονικά το… 2024



