Κοτονιάς και Μαργιολά στο Κρεμλίνο
Τους έφερε κοντά η μεγάλη αγάπη που τρέφουν και οι δύο για τη μουσική και τα τραγούδια του Νίκου Παπάζογλου. Όταν βρέθηκαν μαζί στη σκηνή όμως αντιλήφθηκαν πως αυτά που τους ενώνουν είναι πολλά και σημαντικά.
Ο Θοδωρής Κοτονιάς και η Σαββέρια Μαργιολά θα περάσουν για μια βραδιά από το Κρεμλίνο την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου, προκειμένου να μοιραστούν με το κοινό όμορφες μουσικές στιγμές γεμάτες μελωδία αλλά και συναίσθημα.
Ο ταλαντούχος τραγουδοποιός και η ιδιαίτερη ερμηνεύτρια θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα το οποίο θα περιλαμβάνει τραγούδια από τη δισκογραφία τους, όπως τα «Κλειδιά» και «Σε ποια θάλασσα αρμενίζεις» αλλά και κομμάτια αγαπημένων τους δημιουργών που κινούνται σε ροκ, έντεχνα λαϊκά αλλά και παραδοσιακά μονοπάτια.
Στόχος τους να δημιουργήσουν μια ατμόσφαιρα Διονυσιακή πλούσια σε λυρισμό αλλά και ένταση.
in.gr
- Ιράν: Επίθεση Λευκού Οίκου και Πενταγώνου στο CNN για «ψευδείς πληροφορίες»
- Θέλει να πλήξει «πολύ σκληρά» το Ιράν «την επόμενη εβδομάδα», ανακοινώνει ο Τραμπ
- Τζέφρι Επσταϊν: Για πρώτη φορά ο πρώην πρίγκιπας Αντριου και ο Μάντελσον εμφανίζονται μαζί του σε φωτογραφία
- ΚΚΕ: Με πρόσχημα την κακοποίηση των παιδιών, προωθείται η παρακολούθηση των πάντων από την ΕΕ
- Ιράν: Τον «πρίγκιπα διάδοχο» Παχλαβί ευγνωμονεί ο Ζελένσκι – Συνάντηση στο Παρίσι
- Το Ιράν απειλεί να πλήξει πετρελαϊκές υποδομές στην περιοχή μετά τις απειλές Τραμπ για τη νήσο Χαργκ

