
Κίνα: Πυρκαγιά στο νότιο Πεκίνο, 19 νεκροί
Μια πυρκαγιά που ξέσπασε σε οίκημα στην περιοχή Ντασίνγκ του νότιου Πεκίνου στοίχισε τη ζωή σε 19 ανθρώπους, ενώ άλλοι οκτώ τραυματίστηκαν, μετέδωσαν την Κυριακή κινεζικά ΜΜΕ.
Μια πυρκαγιά που ξέσπασε σε οίκημα στην περιοχή Ντασίνγκ του νότιου Πεκίνου στοίχισε τη ζωή σε 19 ανθρώπους, ενώ άλλοι οκτώ τραυματίστηκαν, μετέδωσαν τα κινεζικά ΜΜΕ.
Σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Νέα Κίνα, η πυρκαγιά κατασβέστηκε ώρες αφότου εκδηλώθηκε. Οι τραυματίες διακομίστηκαν σε νοσοκομεία.
Η πυρκαγιά αναφέρθηκε περί τις 18:00 το Σάββατο τοπική ώρα (12:00 ώρα Ελλάδας) και κατασβέστηκε περίπου τρεις ώρες αργότερα.
Η κινεζική αστυνομία έχει συλλάβει υπόπτους, σύμφωνα με πληροφορίες. Η πόλη θα συστήσει μια επιτροπή έρευνας για την πυρκαγιά.
in.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μελάνια Vs Τζάκι: Η αντίδραση δύο πρώτων κυριών μπροστά στον κίνδυνο
- Ανατολική Αττική: «Δεν έχουμε πάρει ούτε ένα ευρώ» – Σε απόγνωση οι πλημμυροπαθείς, περιμένουν τις αποζημιώσεις
- Κηφισιά – Παναιτωλικός 0-0: Αμφότεροι «βολεύτηκαν» με την ισοπαλία
- ΗΠΑ: Νέο βίντεο από τους πυροβολισμούς στο δείπνο Τραμπ – Γιατί φυγαδεύτηκε πρώτος ο αντιπρόεδρος Βανς
- LIVE: Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης
- Νεκρός άνδρας εντοπίστηκε στο γήπεδο της Σάλκε – Τι συνέβη


