
Τα κόρνερ «πρόδωσαν» την ΑΕΚ στην ήττα από την ΤΣΣΚΑ
Από δύο στημένες φάσεις η ΑΕΚ, έχασε με καθαρό σκορ από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και η υπόθεση πρόκριση στα play off του Champions League έγινε εξαιρετικά δύσκολη. Η «Ένωση» μπροστά στο κοινό της στο ΟΑΚΑ παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων και έχασε 2-0 από τους Ρώσους στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τον 3ο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης. Ο Τζαγκόεφ (45’) και Βερνμπλουμ (56’) τα γκολ για την ΤΣΣΚΑ που είναι αγκαλιά με την πρόκριση.
Από δύο στημένες φάσεις η ΑΕΚ, έχασε με καθαρό σκορ από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και η υπόθεση πρόκριση στα play off του Champions League έγινε εξαιρετικά δύσκολη. Η «Ένωση» μπροστά στο κοινό της στο ΟΑΚΑ παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων και έχασε 2-0 από τους Ρώσους στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τον 3ο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης. Ο Τζαγκόεφ (45’) και Βερνμπλουμ (56’) τα γκολ για την ΤΣΣΚΑ που είναι αγκαλιά με την πρόκριση.
Από δύο στημένες φάσεις η ΑΕΚ, έχασε με καθαρό σκορ από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και η υπόθεση πρόκριση στα play off του Champions League έγινε εξαιρετικά δύσκολη.
Η «Ένωση» μπροστά στο κοινό της στο ΟΑΚΑ παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων και έχασε 2-0 από τους Ρώσους για τον 1ο αγώνα του Γ’ προκριματικού γύρου. Ο Τζαγκόεφ (45’) και Βερνμπλουμ (56’) τα γκολ για την ΤΣΣΚΑ που είναι αγκαλιά με την πρόκριση.
Η ΑΕΚ ξεκίνησε καλά το παιχνίδι και προσπάθησε να επιβάλει τον ρυθμό της. Την πρώτη καλή ευκαιρία την έχασε στο 19’. Ο Χριστοδουλόπουλος βρέθηκε τετ α τετ με τον Ακινφέεφ, αλλά άργησε υπερβολικά και έδωσε την ευκαιρία στον τερματοφύλακα της ΤΣΣΚΑ να διώξει.
Στο 28’ οι Ρώσοι έφτασαν μια ανάσα από το γκολ. Ο Βέρνμπλουμ έξω από την περιοχή σούταρε η μπάλα κόντραρε στον Σιμόες και κατέληξε στο δοκάρι. Κι ενώ το ημίχρονο θα λήξει ισόπαλο, η ΤΣΣΚΑ ισοφάρισε στην τελευταία φάση. Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ ο Βάσιν έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα πήγε στον αμαρκάριστο Τζαγκόεφ, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 0-1.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ΤΣΣΚΑ μπήκε πιο δυνατά και ευδοκίμησε να πετύχει γρήγορα ένα δεύτερο τέρμα. Στο 56’ ο Βιτίνιο εκτέλεσε το κόρνερ κι ο Βέρνμπλουμ νίκησε τον Ανέστη κι έκανε το 2-0.
Η ΑΕΚ φάνηκε ότι της στοίχισε το γκολ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και στην επανάληψη ήταν ακίνδυνη επιθετικά.
Διαιτητής: Φριτζ (Γερμανία)
Κάρτες: Πατίτο
ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Ανέστης, Γκάλο, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Μπακάκης, Σιμόες (60’ Κλωναρίδης), Γιόχανσον, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος (70’ Πατίτο), Μάνταλος, Λιβάγια (60’ Αλμέιδα).
ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ (Βίκτορ Γκοντσαρένκο): Ακινφέεφ, Β. Μπερεζούτσκι, Βάσιν, Α. Μπερεζούτσκι, Φερνάντες, Σενίκοφ, Βέρνμπλουμ Τζαγκόεφ (75’ Νάτχο), Γκολοβίν(83’ Μιλάνοφ), Βιτίνιο, Τσαλόφ (87’ Μακάροφ).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κινδυνεύουν τα αμερικανικά πανεπιστήμια στη Μ. Ανατολή από τους Φρουρούς της Επανάστασης;
- GlobalFirepower: Οι μεγαλύτεροι στρατοί του κόσμου για το 2026 – Η χώρα έκπληξη που προηγείται με μεγάλη διαφορά
- ΑΕΚ: 11άδα που επέλεξε ο Νίκολιτς για το «Καραϊσκάκη» (pic)
- Συγχαρητήρια του πολιτικού κόσμου στον Πετρούνια για το χρυσό μετάλλιο
- Η Γη των 10 δισεκατομμυρίων πλησιάζει – Το αβάσταχτο βάρος του υπερπληθυσμού
- Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Οι δηλώσεις Λιβανού – Σενετάκη μετά την εμπλοκή των ονομάτων τους στη δικογραφία





