Οι σκηνοθέτες του Han Solo τσακώθηκαν με την παραγωγό και παραιτούνται
Οι σκηνοθέτες της ταινίας με ήρωα τον Χαν Σόλο -που θα εντάσσεται στο σύμπαν του Star Wars- ανακοίνωσαν ότι αποχωρούν στα μισά της παραγωγής, επικαλούμενοι «δημιουργικές διαφορές». Πληροφορίες θέλουν τους Φιλ Λορντ και Κρίστοφερ Μίλερ να έχουν τσακωθεί με την πρόεδρο της Lucasfilm και παραγωγό της ταινίας, Κάθλιν Κένεντι.
Οι σκηνοθέτες της ταινίας με ήρωα τον Χαν Σόλο -που θα εντάσσεται στο σύμπαν του Star Wars- ανακοίνωσαν ότι αποχωρούν στα μισά της παραγωγής, επικαλούμενοι «δημιουργικές διαφορές».
Πληροφορίες θέλουν τους Φιλ Λορντ και Κρίστοφερ Μίλερ να έχουν τσακωθεί με την πρόεδρο της Lucasfilm και παραγωγό της ταινίας, Κάθλιν Κένεντι.
Η αποχώρηση του διδύμου που βρίσκεται πίσω από την επιτυχία The Lego Movie ανακοινώθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του Star Wars.
Και η Κάθλιν Κένεντι αναφέρθηκε σε «διαφορετικό δημιουργικό όραμα» ανάμεσα στις δύο πλευρές και τόνισε ότι νέος σκηνοθέτης θα ανακοινωθεί σύντομα.
Πάντως, οι φήμες θέλουν τον Ρον Χάουαρντ να είναι η πρώτη επιλογή για τη σκηνοθεσία, ενώ πολλοί εκτιμούν ότι το πρότζεκτ ίσως αναλάβει ο σεναριογράφος Λόρενς Κάσνταν.
Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Άλντεν Ερενράιχ, Εμίλια Κλαρκ, Γούντι Χάρελσον και Ντόναλντ Γκλόβερ.
Το φιλμ αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 25 Μαΐου 2018.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Δίκη Βαλυράκη: Η κατάθεση ηλικιωμένου στον ανακριτή ανατρέπει τον ισχυρισμό των κατηγορουμένων
- ΑΠΘ: Κατατέθηκε το πόρισμα της ΕΔΕ για τα επεισόδια – «Οποιαδήποτε εκδήλωση θα πραγματοποιείται κατόπιν άδειας»
- «Σειρήνες» από το Ολντ Τράφορντ καλούν τον ΜακΆλιστερ
- Ιράν: Η Τεχεράνη πιστεύει ότι η θέση των ΗΠΑ στο ζήτημα των πυρηνικών έχει γίνει πιο «ρεαλιστική»
- Στο έλεος της κακοκαιρίας Χίος, Λήμνος και Κατάκολο – Ζημιές και προβλήματα σε πολλές περιοχές
- Στη Βουλή η ΚΕΔΕ: Στρατηγικές παρεμβάσεις για την ενίσχυση της Πολιτικής Προστασίας



