Εφεση κατά της απόφασης υποβιβασμού του κατέθεσε ο Ηρακλής στην Επιτροπή
Εφέσεων της ΕΠΟ, η οποία θα συνεδριάσει την Παρασκευή (26/5) σχετικά με
την υπόθεση της μη αδειοδότησης της ομάδας της Θεσσαλονίκης και την
απόφαση υποβιβασμού της. Θα πρέπει να σημειωθεί πως η
συγκεκριμένη επιτροπή είναι επταμελής και θα λάβει αυτή την τελική
απόφαση μετά την πρωτόδικη σημερινή.
Εφεση κατά της απόφασης υποβιβασμού του κατέθεσε ο Ηρακλής στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, η οποία θα συνεδριάσει την Παρασκευή (26/5) σχετικά με την υπόθεση της μη αδειοδότησης της ομάδας της Θεσσαλονίκης και την απόφαση υποβιβασμού της.
Θα πρέπει να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη επιτροπή είναι επταμελής και θα λάβει αυτή την τελική απόφαση μετά την πρωτόδικη σημερινή.
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
LIVE: Ολυμπιακός – Μύκονος Betsson. Παρακολουθήστε live στις 13:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Μύκονος Betsson για την 24η αγωνιστική της Stoiximan GBL. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.