Ο συγγραφέας M.J. Arlidge τον Ιούνιο στην Ελλάδα
...
Την Τετάρτη 7 και την Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017, το αναγνωστικό κοινό της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης αντίστοιχα, θα έχει την ευκαιρία να συναντήσει το συγγραφέα M.J. Arlidge.
Η εκδήλωση στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί στο Public Συντάγματος στις 7 το απόγευμα και ερωτήσεις στο συγγραφέα θα απευθύνει ο δημοσιογράφος Κώστας Στοφόρος. Μια ημέρα μετά, ο Μ.J. Arlidge θα βρεθεί στo Public της Τσιμισκή στη Θεσσαλονίκη και θα απαντήσει στις ερωτήσεις του δημοσιογράφου Δημήτρη Καραθάνου.
Ο συγγραφέας θα βρεθεί στη χώρα μας καλεσμένος των εκδόσεων Διόπτρα.
Λίγα λόγια για το συγγραφέα
Ο M.J. Arlidge εργάζεται τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια στην τηλεόραση και ειδικεύεται στην παραγωγή ποιοτικών δραματικών σειρών, μεταξύ των οποίων οι αστυνομικές σειρές Torn, The Little House και Silent Witness. Παράλληλα προετοιμάζει πιλοτικές παραγωγές για πρωτότυπες αστυνομικές σειρές τόσο για βρετανικά όσο και για αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα. Το 2015, το βιβλίο του Six Degrees of Assassination που εκδόθηκε αποκλειστικά σε ακουστική μορφή ήταν Νο 1 σε πωλήσεις. Στην Ελλάδα κυκλοφορούν από τις Εκδόσεις Διόπτρα τα βιβλία του Α Μπε Μπα Μπλομ, Γύρω Γύρω Όλοι, To Σπίτι με τις Κούκλες, Αν σε Πιάσω, Καίγεσαι και Στο Στόμα του Λύκου.
entertainment.in.gr
- Νεκροί η κόρη, ο γαμπρός, ο εγγονός και η νύφη του Αλί Χαμενεΐ κατά τις πρωινές επιθέσεις
- Στενά του Ορμούζ: Τα τάνκερ αποφεύγουν το θαλάσσιο πέρασμα μετά τις επιθέσεις στο Ιράν
- Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Ζοχράν Μαμντάνι καταδίκασε τις επιθέσεις εναντίον του Ιράν
- Η επίθεση στο Ιράν το μεγαλύτερο ρίσκο της εξωτερικής πολιτικής Τραμπ
- CIA για Ιράν: Ο Χαμενεΐ θα μπορούσε να αντικατασταθεί από σκληροπυρηνικούς των Φρουρών της Επανάστασης
- ΗΠΑ: Οι Δημοκρατικοί στο Κογκρέσο απαιτούν άμεση ψηφοφορία για να περιορίσουν τη δράση του Τραμπ στο Ιράν

