Εκαναν το 1-0 οι Καβαλίερς μέσα στη Βοστώνη
Οι Καβαλίερς πήραν και πάλι το πλεονέκτημα έδρας καθώς επικράτησαν άνετα των Σέλτικς στη Βοστώνη με 117-104 και έκαναν το 1-0.
Οι Καβαλίερς πήραν και πάλι το πλεονέκτημα έδρας καθώς επικράτησαν άνετα των Σέλτικς στη Βοστώνη με 117-104 και έκαναν το 1-0.
Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ο ΛεΜπρόν Τζέιμς που σταμάτησε στους 38 πόντους, ενώ εντυπωσιακός ειδικά στο δεύτερο μισό ήταν ο Λαβ που έφτασε στους 32.
Για τους ηττημένους οι Κρόουντερ και Μπράντλεϊ είχαν από 21, ενώ ο Τόμας με 17 κινήθηκε σε ρηχά νερά σε σχέση με όσα μας έχει συνηθίσει.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μινεάπολη: Τίποτε δεν άλλαξε έπειτα από τη δολοφονία της Ρενέ Γκουντ, λένε αδελφοί της στο Κογκρέσο
- Η κατάπαυση του πυρός εναντίον ενεργειακών υποδομών έληξε – Ο Ζελένσκι κατηγορεί την Ρωσία για μαζικές επιθέσεις
- Ο Τζιάνι Ινφαντίνο της FIFA, μπήκε σε «λίστα θανάτου» στην Ουκρανία με προδότες και εχθρούς της χώρας
- Ουκρανία: Νεαρός και κορίτσι σκοτώθηκαν σε ρωσικό πλήγμα στη Ζαπορίζια
- Δυτική Οχθη: 24χρονος Παλαιστίνιος νεκρός από ισραηλινά πυρά
- ΗΠΑ: Ο Τραμπ συναντήθηκε με τον Πέτρο και «αγάπησε την Κολομβία»