Ολοκληρώνεται η συμφωνία μεταξύ Μαρινάκη και Νότιγχαμ
Όπως όλα δείχνουν, οδεύει προς την ολοκλήρωσή της η συμφωνία του Βαγγέλη Μαρινάκη με τους ιδιοκτήτες της Νότιγχαμ Φόρεστ, για την αγορά της αγγλικής ομάδας από τον Έλληνα εφοπλιστή. Τουλάχιστον αυτό αναφέρουν δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου, όπως του BBC Nottingham Sport, που υποστηρίζει πως ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός είχε την καθοριστική συνάντηση με τους ανθρώπους της Football League.
Όπως όλα δείχνουν, οδεύει προς την ολοκλήρωσή της η συμφωνία του Βαγγέλη Μαρινάκη με τους ιδιοκτήτες της Νότιγχαμ Φόρεστ, για την αγορά της αγγλικής ομάδας από τον Έλληνα εφοπλιστή.
Τουλάχιστον αυτό αναφέρουν δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου, όπως του BBC Nottingham Sport, που υποστηρίζει πως ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός είχε την καθοριστική συνάντηση με τους ανθρώπους της Football League.
Κατά τη διάρκεια αυτής ξεκαθαρίστηκε πως δεν υπάρχουν εμπόδια ή ενστάσεις που να αποτρέψουν την αγοραπωλησία του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ιστορικής ομάδας, με τα 2 κύπελλα Πρωταθλητριών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ελ Σαλβαδόρ: Στρατιωτικοί θα δικαστούν για τη διαβόητη σφαγή 986 πολιτών στο Ελ Μοσότε
- Το Μπανγκλαντές υπέγραψε επιστολή προθέσεων για την απόκτηση Eurofighter από την Ιταλία
- Εκτέλεση θανατοποινίτη στη Φλόριντα – Είχε κριθεί ένοχος για τον φόνο μητέρας
- Τενερίφη: Ακόμα 4 τουρίστες νεκροί στην Ισπανία εξαιτίας γιγάντιων κυμάτων
- Σουδάν: Συνετρίβη μεταγωγικό αεροσκάφος – Δεν υπάρχουν επιζώντες
- Η αστυνομία στο Βερολίνο, μπορεί να μπει σε σπίτια και να εγκαθιστά κατασκοπευτικό λογισμικό

