ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Μπορεί να πήρε 20 χρόνια, αλλά η ομερτά έσπασε»
Σφοδρή είναι η απάντηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην ανακοίνωση των διοικούντων τον Ολυμπιακό, αναφορικά με τις καταγγελίες του ποδοσφαιριστή, Αλέξανδρου Αποστολόπουλου, για όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση των «ερυθρολεύκων» με τον Πλατανιά.
Σφοδρή είναι η απάντηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην ανακοίνωση των διοικούντων τον Ολυμπιακό, αναφορικά με τις καταγγελίες του ποδοσφαιριστή, Αλέξανδρου Αποστολόπουλου, για όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση των «ερυθρολεύκων» με τον Πλατανιά.
Αφού εκφράζει -προφανώς ειρωνικά- την εκτίμηση ότι και οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού «επιθυμούν να ασκηθεί τάχιστα η πειθαρχική δίωξη για να …πέσουν οι σκευωρίες», η διοίκηση του ΠΑΟΚ, δίνει έμφαση στην άποψη πως «Δυστυχώς για εκείνους η ομερτά που με κάθε τρόπο προσπάθησαν να επιβάλουν έσπασε. Μπορεί να πήρε 20 χρόνια, αλλά τώρα ας το χωνέψουν»…
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, έχει ως εξής:
«Αντί να ψάχνουν την ΠΑΕ ΠΑΟΚ πίσω από πολλές διαφορετικές επώνυμες καταγγελίες, στην ΠΑΕ Ολυμπιακός ας ασχοληθούν με την υπερασπιστική τους γραμμή. Θα έχουν δει οι έμπειροι νομικοί τους πως το σχέδιο απαξίωσης των μαρτύρων δεν τους βγήκε αποτελεσματικό, με βάση την πλήρη καταδίκη τους για όσα έγιναν στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ, έστω κι αν η πρωτόδικη ποινή ήταν «χάδι». Αν αναρωτιούνται γιατί άργησαν να ανοίξουν τα στόματα, ας αναλογιστούν τις πρακτικές με τις οποίες προσπάθησαν να τα κρατήσουν κλειστά. Σε κάθε περίπτωση φανταζόμαστε ότι και εκείνοι επιθυμούν να ασκηθεί τάχιστα η πειθαρχική δίωξη για να…πέσουν οι σκευωρίες. Εκεί προφανώς και οι κάμερες θα μπορούσαν να δώσουν την απάντηση για τα όσα….ψευδή καταγγέλλονται, εκτός και αν δεν είχαν χώρο στον σκληρό δίσκο τους… Ο κ. Σιμιτζόγλου είναι ο καθ’ ύλην αρμόδιος να φτάσει την υπόθεση ως το τέλος.
ΥΓ. Δεν θέλουμε να πιστέψουμε τις πληροφορίες που λένε πως η εντολή να κλείσουν οι πόρτες για να μην καταγράφονται τα επεισόδια, δόθηκε προσωπικά από τον κ. Μαρινάκη που βρισκόταν αυτοπροσώπως εκείνη την ώρα μπροστά στα περιστατικά.
ΥΓ2. Δυστυχώς για εκείνους η ομερτά που με κάθε τρόπο προσπάθησαν να επιβάλουν έσπασε. Μπορεί να πήρε 20 χρόνια, αλλά τώρα ας το χωνέψουν».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- LIVE: Ολυμπιακός – Μύκονος Betsson
- Η έκπληξη του Κίναν Έβανς: Επέστρεψε στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού (vid)
- Απίστευτες εικόνες στην Τουρκία: Γενική σύρραξη μεταξύ παικτών με τη λήξη του Τράμπζονσπορ – Γαλατασαράι! (vid)
- Με 11άδα κόντρα στη Μύκονο Betsson ο Ολυμπιακός – Ξεκούραση για τον Φουρνιέ
- Η απάντηση της Μπαντόσα στη δήλωση του Τσιτσιπά για τις σχέσεις (vid, pics)
- Ο μοναχικός δρόμος του Τσιτσιπά: Όταν το τένις γίνεται εσωτερική μάχη
- «Μεταφέρθηκε στην εντατική ο Μιρτσέα Λουτσέσκου – Το βράδυ του Σαββάτου χειροτέρεψε η κατάσταση της υγείας του»
- Συνεχίζεται η κόντρα του Αντετοκούνμπο με τους Μπακς!
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 05.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/filip-kvasnak-LUrr8X4RDw4-unsplash-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442