«The X-Files»: Μόλντερ και Σκάλι σε νέες περιπέτειες το φθινόπωρο
Το πράσινο φως για ακόμα μία σεζόν πήρε η επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «The X-Files».
Oι πράκτορες Μόλντερ και Σκάλι θα συνεχίσουν να αναζητούν την αλήθεια για να εξηγήσουν τα ανεξήγητα, σύμφωνα με ανακοίνωση του τηλεοπτικού δικτύου Fox, έναν χρόνο μετά από την προβολή της αναβίωσης της σειράς.
«Η σειρά «The X-Files» θα επιστρέψει το φθινόπωρο με 10 νέα επεισόδια, στα οποία θα δούμε τους πράκτορες του FBI Φοξ Μόλντερ (Ντέιβιντ Ντουκόβνι) και Ντάνα Σκάλι (Τζίλιαν Άντερσον) να διερευνούν υποθέσεις που αφορούν ανεξήγητες και συχνά εξωγήινες περιπτώσεις».
Η σειρά ξεκίνησε να προβάλλεται το 1993 και κράτησε μέχρι το 2002, ενώ πέρσι αναβίωσε με την προβολή έξι επεισοδίων, επανασυνδέοντας τους δύο πράκτορες που βρέθηκαν για ακόμα μία φορά να «κυνηγούν» κυβερνητικά μυστικά, τέρατα, περίεργα αντικείμενα και τον γιο τους Γουίλιαμ.
Τη σειρά παρακολούθησαν περίπου 16 εκατ. τηλεθεατές, σύμφωνα με το Fox.
entertainment.in.gr
- Πώς η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να διαβάσει τις βαθύτερες σκέψεις μας
- Εικαστική εγκατάσταση στο Μπρούκλιν: Το Ισραήλ έχει κάνει τη Γάζα την πιο θανατηφόρα ζώνη για δημοσιογράφους
- Φοινικούντα: Ελεύθεροι χωρίς όρους οι δύο κατηγορούμενοι για υπόθαλψη εγκληματία – Ζητούν ξεχωριστή δίκη
- LIVE: Απόλλων Σμύρνης – Ολυμπιακός
- Ισπανίδα ακτιβίστρια θύμα των deepfakes – «Δεν συνιστά έγκλημα» η απάντηση της αστυνομίας
- Ιράν: Νέα απειλή Τραμπ – Πώς αναδιατάσσουν οι ΗΠΑ τις δυνάμεις τους στη Μέση Ανατολή



