
Δεκάδες νεκροί από ανατροπή τουριστικού λεωφορείου στην Ταϊβάν
Τουλάχιστον 32 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 16 ακόμη τραυματίστηκαν σήμερα από ανατροπή ενός τουριστικού λεωφορείου στην επαρχία Νανγκάνγκ στην ανατολική Ταϊβάν, ανέφεραν τοπικοί αξιωματούχοι και το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων.
Τουλάχιστον 32 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 16 ακόμη τραυματίστηκαν σήμερα από ανατροπή ενός τουριστικού λεωφορείου στην επαρχία Νανγκάνγκ στην ανατολική Ταϊβάν, ανέφεραν τοπικοί αξιωματούχοι και το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων.
Οι 45 επιβάτες του λεωφορείου, ανάμεσα τους ο οδηγός και ένας ξεναγός, επέστρεφαν από επίσκεψη στην περιοχή Ταϊχούνγκ όταν το όχημα τους ανετράπη, μετέδωσε τοπικό πρακτορείο ειδήσεων, επικαλούμενο μέλη των σωστικών συνεργείων.
Δεκατρείς από τους τραυματίες νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.
Οι περισσότεροι ήταν ηλικιωμένοι που επέστρεφαν από εκδρομή, ανέφεραν τοπικά μέσα ενημέρωσης.
Το ειδησεογραφικό πρακτορείο CNA ανέφερε ότι δεν φαίνεται να υπάρχουν ξένοι πολίτες στο λεωφορείο.
Στο σημείο του δυστυχήματος έσπευσαν 20 ασθενοφόρα και 200 πυροσβέστες.
Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι ο οδηγός του λεωφορείου ενδεχομένως να έχασε τον έλεγχο του οχήματος, αλλά τα ακριβή αίτια του τροχαίου δυστυχήματος δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί.
Τον Ιούλιο ένα ακόμη τροχαίο δυστύχημα με ένα λεωφορείο έξω από την Ταϊπέι προκάλεσε τον θάνατο 25 τουριστών, συμπεριλαμβανομένων και Κινέζων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η αόρατη αλήθεια της φωνής: Αυτό είναι μυστικό για να αναγνωρίζεις έναν ψεύτη
- Γιατί οι εργαζόμενοι δεν αλλάζουν εύκολα εργοδότη;
- Με φυλάκιση οκτώ μηνών τιμωρήθηκε ο Τζόουνς της Παρτιζάν
- Πειραιάς: Νεκρή 25χρονη που έπεσε από τον 7ο όροφο πολυκατοικίας
- Reuters: Σενάριο «τεχνικής βλάβης» για το ουκρανικό drone με τα εκρηκτικά στη Λευκάδα
- Μαύρη Πανώλη, η άλλη πλευρά: Μια σπάνια λίστα δείχνει ότι κάποιοι επέστρεψαν από τον «θάνατο»


