Αυστραλός έγινε εκατομμυριούχος και -από λάθος- δύο φορές
Ένας Αυστραλός από τη Μελβούρνη έγινε εκατομμυριούχος, κερδίζοντας το λόττο, και από «λάθος» δύο φορές. Το συνολικό κέρδος με το οποίο αναχώρησε για το σπίτι του ήταν 2 εκατομμύρια δολάρια. Ήδη κάνει σχέδια.
Ένας Αυστραλός από τη Μελβούρνη έγινε εκατομμυριούχος, κερδίζοντας το λόττο, και από «λάθος» δύο φορές. Το συνολικό κέρδος με το οποίο αναχώρησε για το σπίτι του ήταν 2 εκατομμύρια δολάρια.
«Αρχικά πίστευα ότι είχα κερδίσει ένα εκατομμύριο δολάρια. Ωστόσο, μετά από μια ώρα διαπίστωσα ότι δεν είχα ελέγξει όλα τα δελτία του λόττο. Έτσι, τα κοίταξα και προς μεγάλη μου έκπληξη, είδα ότι είχα παίξει τους ίδιους αριθμούς, δύο φορές. Δεν περίμενα να κερδίσω ούτε μία φορά κι έτσι κέρδισα δύο φορές.»
Ο ίδιος, σχεδιάζει να αγοράσει ένα σπίτι, μία Φεράρι, αλλά και να λείψει από τη δουλειά του, προκειμένου να ταξιδέψει σε ολόκληρο τον κόσμο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Σανταντέρ – Μπαρτσελόνα 0-2: Δυσκολεύτηκαν αλλά προκρίθηκαν οι «Μπλαουγκράνα»
- Έτσι διαμορφώθηκε η βαθμολογία στη Euroleague μετά την ήττα του Παναθηναϊκού στο Μόναχο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 16.01.2026]
- Κόμο – Μίλαν 1-3: Νίκη με ανατροπή και με υπογραφή Ραμπιό
- Ιαπωνία: Η πρωθυπουργός Τακαΐτσι έχοντας φτάσει στο ζενίθ της δημοτικότητάς της είναι έτοιμη για πρόωρες εκλογές
- «Έξυπνες» κάμερες: «Βροχή» οι παραβάσεις – Πότε ξεκινά η αποστολή των προστίμων







