Ήττα με… γήινη εμφάνιση για τον Αντετοκούνμπο
Ηττα με 114-110 μέσα στο Μιλγουόκι γνώρισαν οι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο από τους Χοκς, σε ένα παιχνίδι που μέχρι-τουλάχιστον- το ημίχρονο δεν έδειχνε σε καμία περίπτωση πως θα είχε αυτή την κατάληξη. Και αυτό γιατί σε εκείνο το χρονικό σημείο, οι Μπακς ήταν μπροστά στο σκορ με 64-44.
Ηττα με 114-110 μέσα στο Μιλγουόκι γνώρισαν οι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο από τους Χοκς, σε ένα παιχνίδι που μέχρι-τουλάχιστον- το ημίχρονο δεν έδειχνε σε καμία περίπτωση πως θα είχε αυτή την κατάληξη. Και αυτό γιατί σε εκείνο το χρονικό σημείο, οι Μπακς ήταν μπροστά στο σκορ με 64-44.
Ρεκόρ καριέρας για τον Ντένις Σρέντερ που σημείωσε 33 πόντους για την ομάδα της Ατλάντα. Ο «Giannis» είχε 14 πόντους (3/4 βολές, 4/8 δίποντα, 1/3 τρίποντα), 6 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 τάπα και 6 λάθη σε μόλις 23 λεπτά. Σημαντικό στην δική του παρουσία, αλλά και στην εξέλιξη του αγώνα, πως χρεώθηκε το πέμπτο του φάουλ 4:27 πριν το τέλος της τρίτης περιόδου. Ο Τζαμπάρι Πάρκερ με 27 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ για τα «ελάφια».
Μεγάλη και δύσκολη νίκη με 103-100, πανηγύρισαν οι Νικς μέσα στο Σακραμέντο, επί των Κινγκς. Για την ομάδα της Νέας Υόρκης ο Καρμέλο Άντονι σημείωσε 33 πόντους, πήρε 7 ριμπάουντ και είχε 4 ασίστ. Για την ομάδα του Σκαραμέντο εντυπωσιακός ήταν για ακόμα μια φορά ο Κάζινς που είχε 28 πόντους, 12 ριμπάουντ και 6 ασίστ. Ο Κώστας Κουφός ξεκίνησε αλλά δεν έμεινε πολύ στο παιχνίδι. Σε 14 λεπτά ήταν απόλυτα εύστοχος με 2/2 προσπάθειες, 3 ριμπάουντ και 1 ασίστ.
Οι Ρόκετς έφυγαν νικητές με 102-99 από την έδρα των Θάντερ, στους οποίους δεν έφτασε το νέο τριπλ νταμπλ του Γουέστμπρουκ. Μάλιστα ήταν το έβδομο στη σειρά, κάτι που έχουν πετύχει μόλις τέσσερις παίκτες στην ιστορία του ΝΒΑ.
Τα αποτελέσματα:
Σάρλοτ-Ορλάντο 109-88
Βοστόνη-Τορόντο 94-101
Κλίβελαντ-Μαϊάμι 114-84
Μιλγουόκι-Ατλάντα 110-114
Μινεσότα-Ντιτρόιτ 90-117
Οκλαχόμα-Χιούστον 99-102
Ντάλας-Ιντιάνα 111-103
Λέικερς-Φοίνιξ 115-119
Σακραμέντο-Νέα Υόρκη 100-103
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Υπάρχει μόνο ένας Έλληνας σε αυτόν τον Δούρειο Ίππο» – Ο Παυλίδης αποθεώνεται από την A Bola
- Η τελευταία λέξη της Μπριζίτ Μπαρντό – Τι είπε η Β.Β. στον σύζυγό της πριν φύγει από τη ζωή
- Μινεάπολη: Οργή και διαδηλώσεις για τον εν ψυχρώ πυροβολισμό 37χρονης από πράκτορες της ICE
- Τζένη Μπότση: Χώρισε μετά από 12 χρόνια σχέσης με τον Αλέξανδρο Μιχαλά
- Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς – Μιλγουόκι Μπακς 120-113: Νέα ήττα για τα «Ελάφια» παρά τον «διπλό» Αντετοκούνμπο (vid)
- Νέα πολιτική ηθική με παλιά υλικά;
