Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο,τι θα ανακαλύψεις για τον σύντροφο σου μετά το γάμο

Ο,τι θα ανακαλύψεις για τον σύντροφο σου μετά το γάμο

...

Οσο και αν νομίζουμε ότι ξέρουμε τον αγαπημένο μας – και γενικά έναν άνθρωπο – τόσο η ίδια η ζωή και οι διάφορες καταστάσεις θα μας αποκαλύπτουν νέα στοιχεία, νέες συμπεριφορές. Για να ξεπεράσεις λίγο πιο γρήγορα το σοκ σε προετοιμάζουμε με κάποιες από τις πιθανές… εκπλήξεις μετά το γάμο.

Ανοιχτοί ορίζοντες

Οι περισσότεροι άνδρες έχουν τη συνήθεια να αφήνουν ανοιχτή την πόρτα της τουαλέτας εν ώρα διάφορων δραστηριοτήτων τους! Όσο και αν φωνάξεις, ο,τι και αν πεις δύσκολα θα το κόψει αυτό – ίσως μόνο η παρουσία των παιδιών να τον ευαισθητοποιήσει. Ναι δεν το έκανε όσο καιρό ερχόταν σπίτι σου αλλά τώρα είστε σπίτι σας, οπότε νιώθει ότι έχει το ελεύθερο. Αν θες περνώντας απ’έξω δήθεν αδιάφορα κλείσε μόνη σου την πόρτα!

Εχει άποψη για τη διακόσμηση

Οι άνδρες, λένε, δεν ασχολούνται με τη διακόσμηση του σπιτιού. Υπάρχουν όμως και κάποιοι που ενδιαφέρονται και έχουν και άποψη. Κοινώς, ξέχνα τα πολλά φρου φρου, τις δαντέλες και το υπερφορτωμένο με διακοσμητικά σπίτι. Προσπάθησε να βρεις μια μέση λύση ώστε να νιώθετε και οι δυο όμορφα στον χώρο σας και μην σε πιάνουν οι εγωισμοί και οι αντιδράσεις.

Παιδιά; Ποια παιδιά;

Σε συζητήσεις σας πριν το γάμο σίγουρα θα είχατε αναφερθεί στο μεγάλο ζήτημα των παιδιών. Εκείνος ουδέποτε υπήρξε θερμός υποστηρικτής αλλά εσύ θεωρούσες ότι μετά το γάμο θα θερμάνει – αλλιώς γιατί παντρεύεστε, ορθώς σκεπτόμενη. Αλλά ουχί. Και αυτό μάλλον δεν αποτελεί έκπληξη. Είναι μεγάλο λάθος να θεωρούμε ότι θα αλλάξουμε έναν άνδρα μόνο και μόνο επειδή μας παντρεύτηκε. Επιπλέον, είναι ένα πάρα πολύ λεπτό θέμα και καλό είναι να το διαχειριστείς με ψυχραιμία και λογική χωρίς απαραίτητα να επηρεάζεσαι από τα λόγια φίλων και συγγενών.

Όπου γης και πατρίς

Γνωστό είδος συζύγου ο «το παρατάω όλα όπου να ‘ναι». Και άλλο τόσο γνωστό η σύζυγος που τρέχει από πίσω και φωνάζει «μάζεψε τα επιτέλους». Μα παλιά δεν το έκανε, θα σκεφτείς. Ναι. Παλιά δεν μένατε μαζί για να ξέρει ότι κάποιος θα το μαζέψει. Ασε το παντελόνι του για καμιά βδομάδα στο πάτωμα να δεις πως αλλάζει συνήθειες.

Κακές συνήθειες

Δυστυχώς υπάρχουν πάρα πολλές περιπτώσεις όπου αφού παντρευτούμε αντιλαμβανόμαστε ότι ο σύντροφος μας είναι εθισμένος στο αλκοόλ. Είναι πολύ δύσκολο αν δεν ζούμε όλη την ημέρα τον σύντροφο μας να διαπιστώσουμε αυτή την αδυναμία του. Μην αντιδράσεις έντονα και κυρίως όχι με δηκτικά σχόλια. Προσπάθησε με τρόπο να τον πείσεις να ζητήσει βοήθεια, ζήτησε τις συμβουλές ενός ειδικού και στήριξε τον όσο πιο ουσιαστικά μπορείς.

gamos.gr

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024