
Ο γάλλος… Spiderman σε νέες περιπέτειες
Ο γάλλος... Spiderman, Αλέν Ρομπέρ, σκαρφάλωσε σε έναν από τους ψηλότερους ουρανοξύστες στη Βαρκελώνη χωρίς τον κατάλληλο εξοπλισμό ασφαλείας. Οι περαστικοί και η αστυνομία παρακολουθούσαν τον 54χρονο να σκαρφαλώνει και κατόπιν να κατεβαίνει ένα κτιριακό συγκρότημα γραφείων καλυμμένο από γυαλί. Το όλο εγχείρημα ολοκληρώθηκε σε περίπου μία ώρα.
Ο γάλλος… Spiderman, Αλέν Ρομπέρ, σκαρφάλωσε σε έναν από τους ψηλότερους ουρανοξύστες στη Βαρκελώνη χωρίς τον κατάλληλο εξοπλισμό ασφαλείας.
Οι περαστικοί και η αστυνομία παρακολουθούσαν τον 54χρονο να σκαρφαλώνει και κατόπιν να κατεβαίνει το Torre Agbar, ένα κτιριακό συγκρότημα γραφείων καλυμμένο από γυαλί, το οποίο είναι γνωστό για το νυχτερινό φωτισμό του. Το όλο εγχείρημα ολοκληρώθηκε σε περίπου μία ώρα.
Ο αστικός ορειβάτης είναι γνωστός για τις ριψοκίνδυνες αποστολές που αναλαμβάνει, καθώς δεν παίρνει μαζί του εξάρτυση και σκαρφαλώνει στα κτίρια τρίβοντας απλά κιμωλία στα χέρια του και φορώντας ορειβατικά μποτάκια.
Ο Ρομπέρ έχει «κατακτήσει» πάνω από 100 κτίρια παγκοσμίως μεταξύ αυτών την Γέφυρα Γκόλντεν Γκέιτ του Σαν Φρανσίσκο, τον ουρανοξύστη Μπουρτζ Χαλίφα στο Ντουμπάι, τον Πύργο του Άιφελ στο Παρίσι και την Όπερα του Σίδνεϊ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά τις μεγάλες νίκες Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού
- Γερμανία: Σύγχυση με την ειδική άδεια από τον στρατό για ταξίδια – Παρέμβαση για να καμφθούν οι αντιδράσεις
- Γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League (vids)
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.04.2026]
- Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν 1-2: Άλμα πρόκρισης για τους Βαυαρούς (vids)
- Σπόρτινγκ-‘Αρσεναλ 0-1: Χρυσή αλλαγή ο Χάβερτς για τους κανονιέρηδες, «χτύπησε» στο 90+1’ (vid)





