
Μπίκας για την επίθεση στο σπίτι του: «Είμαι σε απόγνωση»
Η εμπρηστική επίθεση στην οικία του προέδρου της κεντρικής επιτροπής διαιτησίας, Γιώργου Μπίκα, στη Χαλκιδική, ήταν η «σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι» για την προσωρινή διοικούσα επιτροπή της ΕΠΟ, η οποία προχώρησε στην αναστολή όλων των εθνικών ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων.
Η εμπρηστική επίθεση στην οικία του προέδρου της κεντρικής επιτροπής διαιτησίας, Γιώργου Μπίκα, στη Χαλκιδική, ήταν η «σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι» για την προσωρινή διοικούσα επιτροπή της ΕΠΟ, η οποία προχώρησε στην αναστολή όλων των εθνικών ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων.
Ο αρχιδιαιτητής μίλησε για πρώτη φορά σήμερα για την επίθεση, στο ραδιοφωνικό σταθμό «Αρένα FM» και τόνισε για τα έγιναν και, κυρίως για τα όσα γράφτηκαν, γι’ αυτόν:
«Έχω σπίτι 33 τετραγωνικά στην Ιερισσό, δεν θέλω να γράφουν ψέματα ότι έχω έπαυλη, ας δουν τα συμβόλαια του σπιτιού, Είναι ένα συγκρότημα 13 κατοικιών και το δικό μας είναι μόλις 33 τετραγωνικά, ας έρθουν να το δουν», τόνισε σχετικά και συμπλήρωσε:
«Δούλεψα στην Εμπορική Τράπεζα επί 26 χρόνια μαζί με τη γυναίκα μου, ιδρώτας και κόπος τόσων χρόνων και πήραμε το 2001 αυτό το σπίτι, δεν έχουμε τίποτε άλλο. Δεν έχω μαντήλι να κλάψω! Γιατί γράφουν ψέματα; Είναι ντροπή. Λυπάμαι για τα σπίτια που κάηκαν δίπλα από το δικό μου, η ζημιά φτάνει συνολικά τις 300.000, δεν ξέρω τι να πω, είμαι σε απόγνωση…»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μεγάλη Εικόνα: Τα μεγάλα ζητήματα της επικαιρότητας στο «μικροσκόπιο»
- Ο ΟΦΗ άλλαξε το σήμα του μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson (pic)
- «Ούτε ξέραμε αν ήταν ΑμεΑ» – Τι απαντά η πλευρά του 25χρονου για τον ξυλοδαρμό του 17χρονου μαθητή
- Θεσσαλονίκη: Δίωξη στον ηλικιωμένο που εισέβαλε με σφυρί σε τράπεζα – Τι ισχυρίστηκε ο ίδιος
- Κωδικός «Όλα στο… σκοτάδι» από Μαξίμου: Μπλόκο σε προανακριτική ΟΠΕΚΕΠΕ – Το ίδιο σχεδιάζει και για εξεταστική υποκλοπών
- Ο Φαν Ντάικ πήρε θέση για τα ταξίδια παικτών της Λίβερπουλ


