
Επίσημα Χίλαρι στις προεδρικές εκλογές στηρίζουν οι New York Times
Η συντακτική ομάδα της αμερικανικής εφημερίδας New York Times ανακοίνωσε ότι στηρίζει επίσημα την υποψήφια του Δημοκρατικού Κόμματος Χίλαρι Κλίντον στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ. Η εφημερίδα περιγράφει την Κλίντον ως «μία από τις πλέον ανθεκτικές πολιτικούς της γενιάς της».
Η συντακτική ομάδα της αμερικανικής εφημερίδας New York Times ανακοίνωσε ότι στηρίζει επίσημα την υποψήφια του Δημοκρατικού Κόμματος Χίλαρι Κλίντον στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ.
Οι συντάκτες της εφημερίδας υποστήριξαν ότι η πρώην υπουργός Εξωτερικών είναι καταλληλότερη για την θέση του προέδρου σε σύγκριση με τον αντίπαλό της Ντόναλντ Τραμπ, καθώς διαθέτει περισσότερα προσόντα προκειμένου να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις.
Η εφημερίδα περιγράφει την Κλίντον ως «μία από τις πλέον ανθεκτικές πολιτικούς της γενιάς της».
«Η εφ’ όρου ζωής δέσμευσή της στο να επιλύει προβλήματα στον πραγματικό κόσμο καθιστά καταλληλότερη την Χίλαρι Κλίντον για αυτή την θέση και η χώρα θα πρέπει να τη βάλει να δουλέψει» τονίζεται.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, τα σφάλματα στα οποία υπέπεσε η Χίλαρι Κλίντον διαστρέβλωσαν τις αντιλήψεις για τον χαρακτήρα της, ωστόσο οι συντάκτες του άρθρου εξήραν το έργο της στην αποκατάσταση της αξιοπιστίας των ΗΠΑ στο πεδίο της εξωτερικής πολιτικής, κατά την θητεία της στο υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ, αλλά και εγκωμίασαν τη δράση της προς όφελος των παιδιών, των γυναικών και των οικογενειών κατά τη διάρκεια της καριέρας της.
«Η κυρία Κλίντον απέδειξε ότι είναι μια ρεαλίστρια που πιστεύει ότι η Αμερική δεν μπορεί απλά να αποσυρθεί πίσω από τους ωκεανούς και τα τείχη, αλλά πρέπει να δεσμευτεί με αυτοπεποίθηση απέναντι στον κόσμο ότι θα προστατεύει τα συμφέροντά του και θα παραμείνει πιστή στις αξίες του» τονίζει η εφημερίδα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- Ο Μητσοτάκης είπε Ferto, το κοινό είπε… Asto
- ΗΠΑ: Την απέλασαν στην Ονδούρα χωρίς το παιδί της και στην συνέχεια την κατηγορούν για την δολοφονία του
- Νάνσι Σινάτρα: Ο Φρανκ μετέφερε χρήματα για να σταλούν όπλα στο Ισραήλ που χρησιμοποιήθηκαν στη Νάκμπα
- Κοινή δήλωση των ηγετών Κύπρου, Ελλάδας, Ιταλίας και Μάλτας για το μεταναστευτικό
- Γιατί οι βετεράνοι της Wall Street φοβούνται ένα νέο κραχ
- Ελεγχόμενη έκρηξη μεγάλης ισχύος προκάλεσε σύγχυση στο Ισραήλ [βίντεο]

