
«Διαζύγιο» και στο Madame Tussauds πήραν Πιτ – Τζολί
Το Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων Madame Tussauds στο Λονδίνο χώρισε ήδη τους Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί, ούτε μία ημέρα μετά την αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε η διάσημη ηθοποιός.
Το Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων Madame Tussauds στο Λονδίνο χώρισε ήδη τους Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί, ούτε μία ημέρα μετά την αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε η διάσημη ηθοποιός.
«Αντιδράσαμε γρήγορα στη χθεσινή είδηση του χωρισμού της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ και στα σχέδιά τους να πάρουν διαζύγιο και χωρίσαμε και εμείς τα εκθέματα» ανακοίνωσε εκπρόσωπος του Μουσείου.
«Τα κέρινα ομοιώματα του ζευγαριού που παρουσιάστηκαν το 2013 έχουν χωριστεί και βρίσκονται πλέον σε μια αξιοπρεπή απόσταση. Η Αντζελίνα κάνει παρέα στη Νικόλ Κίντμαν και ο Μπραντ Πιτ βρίσκεται με τον αρκετές φορές συμπρωταγωνιστή του Μόργκαν Φρίμαν» αναφέρει το Μουσείο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νετανιάχου: Το Ισραήλ θα ξεκινήσει απευθείας συνομιλίες με τον Λίβανο
- Live Streaming: Μερσίν – Αθηναϊκός
- Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος με όρους 17χρονος που κατηγορείται για βιασμό 14χρονης
- LIVE: Ράγιο Βαγιεκάνο – ΑΕΚ
- Ισραήλ: Ενέκρινε τους περισσότερους οικισμούς εποίκων στην Δυτική Όχθη στην ιστορία του
- Βρετανία: Δεν είναι ΑΙ – Εικόνα από 250 σκυλιά που βρέθηκαν στριμωγμένα μέσα σε ένα σπίτι




