
Το comedy show επέστρεψε στην τηλεόραση της Βορείου Κορέας
Το χιούμορ επέστρεψε στις οθόνες της βορειοκορεάτικης τηλεόρασης. Μια σατιρική εκπομπή -χαμένη για πολλά χρόνια- βγήκε και πάλι στον αέρα για να σατιρίσει αυτά που θέλει το καθεστώς: τον Ομπάμα που τρόμαξε από την πυρηνική δοκιμή, αλλά και τη «γιαγιάκα» πρόεδρο της Νοτίου Κορέας.
Το χιούμορ επέστρεψε στις οθόνες της βορειοκορεάτικης τηλεόρασης. Μια σατιρική εκπομπή -χαμένη για πολλά χρόνια- βγήκε και πάλι στον αέρα για να σατιρίσει αυτά που θέλει το καθεστώς: τον Ομπάμα που τρόμαξε από την πυρηνική δοκιμή και χτύπησε το κεφάλι του, αλλά και τη «γιαγιάκα» πρόεδρο της Νοτίου Κορέας.
Το γέλιο βγαίνει αβίαστα από το κοινό που παρακολουθεί την εκπομπή, ενώ επί τηλεοπτικής σκηνής δύο τύποι με στρατιωτικές στολές κάνουν τη δουλειά τους.
Το υπουργείο για την Ενοποίηση που έχουν δημιουργήσει στη Σεούλ παρακολουθεί από κοντά τα προγράμματα του καθεστώτος. Η συγκεκριμένη εκπομπή είχε βγει στον αέρα πριν από μερικά χρόνια, για να εξαφανιστεί το 2012, στα πρώτα χρόνια του Κιμ Γιονγκ Ουν.
Άγνωστο βέβαια γιατί χάθηκε. Η ουσία είναι ότι το καθεστώς που συνήθως χρησιμοποιεί βαρύτατους χαρακτηρισμούς κατά των εχθρών του, τώρα καταφεύγει στη σάτιρα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ψυχικά ανίκανος να δικαστεί ο άνθρωπος που δολοφόνησε Ουκρανή σε τρένο των ΗΠΑ
- Ο Χέντο Τούρκογλου πρόκειται να ενταχθεί στο Hall of Fame της FIBA (pic)
- Ζούμε τελικά στη χρυσή εποχή της ανοησίας; Όταν οι μηχανές σκέφτονται αντί για εμάς
- Οι Δέκα Εντολές: Έξι μήνες για να γυριστεί μία μόνο σκηνή – Θρησκευτικό έπος βιβλικών διαστάσεων
- Γιατί η Κίνα είναι πιο θωρακισμένη χώρα σε αυτήν την κρίση
- Haaretz: Για να κηρύξει νίκη ο Νετανιάχου, πρέπει να διαπραγματευτεί με ειλικρίνεια με τον Λίβανο





