Ed Sheeran: Ο βασιλιάς των πρώτων χορών ερμηνεύει το Chasing Cars
...
Σίγουρα το να έχεις τον κιθαρίστα των Snow Patrol, τον Johnny McDaid αδελφό, έχει τα πλεονεκτήματά του ακόμη κι όταν παντρεύεσαι. Και εννοούμε το να έρχεται ο φίλος του αδελφού σου, Ed Sheeran καλεσμένος στο γάμο σου.
Την Κυριακή, η Brid McDaid, παντρεύτηκε στο Beech Hill Country House Hotel στη Βόρεια Ιρλανδία. Για τον πρώτο χορό οι τυχεροί νεόνυμφοι είχαν μια live ερμηνεία του τραγουδιού «Chasing Cars», από τον Ed Sheeran -και τον αδελφό της φυσικά στην κιθάρα. Επί τη ευκαιρία και επειδή η γαμήλια μπάντα Rubix χρειαζόταν μπασίστα και κιθαρίστα, ένωσε τις δυνάμεις της με τον Ed Sheeran και τον Johnny McDaid επί σκηνής. Ακολούθησαν και άλλα μουσικά κομμάτια που ενθουσίασαν τους καλεσμένους για 30 λεπτά.
Να αναφέρουμε εδώ πώς ο Sheeran, είναι επίσημα ο βασιλιάς των πρώτων χορών. Το «Thinking Out Loud» είναι το πιο δημοφιλές τραγούδι στην κατηγορία αυτή, εδώ και δύο χρόνια συνεχώς.
Δείτε το βίντεο εδώ.
gamos.gr
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 16.03.2026]
- Super League: Την ίδια ώρα η σέντρα και στα 7 παιχνίδια της 26ης αγωνιστικής – Δείτε το πρόγραμμα
- Meta: Νέα εργαλεία ανίχνευσης απάτης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης – Οι ενδείξεις που ενεργοποιούν τις προειδοποιήσεις
- Λάτσιο-Μίλαν 1-0: Οι φιλοξενούμενοι κλώτσησαν την ευκαιρία, κερδισμένη η Ιντερ (+8) – Λεάο κατά Αλέγκρι (pics)
- Μπενίτεθ: «Είμαι απογοητευμένος…»
- Άνοιξε μια νέα εποχή ενεργειακής ανασφάλειας για τον κόσμο







