Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου κατά 5 εκ. ευρώ ο Παναθηναϊκός
Την απόφαση να προχωρήσει στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας έλαβαν οι μέτοχοι του Παναθηναϊκού στη διάρκεια της έκτακτης γενικής συνέλευσης που διεξήχθη στα γραφεία του συλλόγου στο Μαρούσι.
Την απόφαση να προχωρήσει στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας έλαβαν οι μέτοχοι του Παναθηναϊκού στη διάρκεια της έκτακτης γενικής συνέλευσης που διεξήχθη στα γραφεία του συλλόγου στο Μαρούσι.
Όπως ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ «…αποφασίστηκε η Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της Εταιρείας μέχρι του ποσού των 5.010.000,00 ευρώ με καταβολή μετρητών και έκδοση νέων μετοχών ονομαστικής αξίας 0,30 ευρώ».
Επίσης λήφθηκε απόφαση και για την τροποποίηση του άρθρου 7 του καταστατικού της εταιρείας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αποκάλυψη για τον Δανού δότη σπέρματος: Ενα παιδί στην Ελλάδα έχει πεθάνει από καρκίνο και ένα κάνει θεραπεία
- Οι ισχυροί γύρω από τον Έπσταϊν: Τραμπ, Κλίντον, Μπάνον σε νέες αποκαλυπτικές φωτογραφίες
- Μεντιλίμπαρ: «Δεν είναι ευχάριστο που ο Ελ Κααμπί θα φύγει για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής»
- Δήλωναν ανύπαρκτα χωράφια στον ΟΠΕΚΕΠΕ – Σημαίνον στέλεχος της ΝΔ ο φερόμενος αρχηγός του κυκλώματος, Μύρωνας Χιλετζάκης
- Ο Βίμ Βέντερς είναι ο νέος πρόεδρος της κριτικής επιτροπής της Berlinale – «Φωτίζει την αναζήτηση μας για σύνδεση»
- UEFA: Υποβιβάστηκε ο Σιδηρόπουλος από την ελίτ κατηγορία


