
Μπουρούσης: «Μεγάλη η επιθυμία του ΠΑΟ, δεν ήθελα να ρισκάρω»
Για την απόφασή του να γυρίσει στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό μίλησε ο Γιάννης Μουρούσης, στο περιθώριο του AegeanBall Festival που έγινε στη Σύρο. Ο διεθνής σέντερ παραδέχθηκε ότι απέρριψε πρόταση των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, καθώς δεν ήθελε να ρισκάρει και να υπογράψει μονοετές συμβόλαιο.
Για την απόφασή του να γυρίσει στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό μίλησε ο Γιάννης Μουρούσης, στο περιθώριο του AegeanBall Festival που έγινε στη Σύρο. Ο διεθνής σέντερ παραδέχθηκε ότι απέρριψε πρόταση των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, καθώς δεν ήθελε να ρισκάρει και να υπογράψει μονοετές συμβόλαιο.
Αναλυτικά όσα είπε ο σέντερ του Παναθηναϊκού στην ΕΡΤ:
Για την μεταγραφή στον Παναθηναϊκό: «Συνειδητά γύρισα. Ήμουν πέντε χρόνια στο εξωτερικό. Έχω γίνει καλύτερος παίκτης πνευματικά, λόγω εμπειρίας. Με εμπιστεύτηκαν η διοίκηση και η ομάδα. Έχουν παίξει τόσοι αστέρες στον Παναθηναϊκό. Θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ αυτή την ομάδα».
Για τις προτάσεις από το ΝΒΑ και αν τον πλησίασαν οι Ουόριορς: «Αληθεύει. Είχα πρόταση και από άλλες δύο ομάδες στο ΝΒΑ. Δεν ήθελα να το ρισκάρω και να πάρω μονοετές συμβόλαιο. Η επιθυμία του Παναθηναϊκού ήταν μεγάλη και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, που μιλήσαμε. Εάν ήθελα να πάρω το μεγάλο συμβόλαιο θα πήγαινα σε μεγάλη ομάδα της Ευρώπης και του εξωτερικού».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ήπειρος: Πρώτο κρούσμα ευλογιάς των πιθήκων (mpox) – Άνδρας 45 ετών
- Οι Γουίζαρντς θέλουν τον Αντετοκούνμπο – Το πακέτο που προσφέρουν στους Μπακς
- Κάνναβη: Συνελήφθη 25χρονος που είχε στο σπίτι του 76 κιλά skunk – Στα 420.000 ευρώ το προσδοκώμενο όφελος
- Γάζα: Το Ισραήλ λέει ότι δολοφόνησε τον νέο ηγέτη της Χαμάς και απειλεί εκ νέου με εκτοπισμό των Παλαιστινίων
- Δημήτρης Φιλιππίδης: «Γκρεμίστηκε η εικόνα του πατέρα μου και σήμερα δεν τον αναγνωρίζω»
- Το Google Gemini ανέλαβε τη διαχείριση καφενείου – Το πείραμα κατέληξε σε φιάσκο


