Στο κυρίως ταμπλό του Open στο Σότσι οι Αρβανίτη/Καραγκούνη
Οι Ελληνίδες πρωταθλήτριες, Βίκυ Αρβανίτη και Πένυ Καραγκούνη επικράτησαν με 2-0 σετ (21-14, 21-17) των Λούντκβιστ/Ρίνσλαντ από τη Σουηδία και προκρίθηκαν για τρίτη φορά στην καριέρα τους στο κυρίως ταμπλό διοργάνωσης μπιτς βόλεϊ.
Οι Ελληνίδες πρωταθλήτριες, Βίκυ Αρβανίτη και Πένυ Καραγκούνη επικράτησαν με 2-0 σετ (21-14, 21-17) των Λούντκβιστ/Ρίνσλαντ από τη Σουηδία και προκρίθηκαν για τρίτη φορά στην καριέρα τους στο κυρίως ταμπλό διοργάνωσης μπιτς βόλεϊ.
Πλέον, οι Αρβανίτη και Καραγκούνη περιμένουν να μάθουν τον όμιλο που θα συμμετάσχουν στη ρωσική πόλη.
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
«Βόμβα» από τη «Repubblica», αποκάλυψε ότι η Εθνική Ιταλίας έγινε... μπάχαλο λίγες ώρες πριν τον «τελικό» με τη Βοσνία, επειδή οι διεθνείς ζήτησαν 300.000 € έκαστος ως πριμ πρόκρισης στο Μουντιάλ! Η παρέμβαση και τα... γκάζια του Γκατούζο δεν έσωσαν τους Ατζούρι από το (νέο) φιάσκο.
LIVE: Προμηθέας Πάτρας – Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε live στις 18:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Προμηθέας Πάτρας – Παναθηναϊκός για την 24η αγωνιστική της Stoiximan GBL. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.
Με εκτός έδρας νίκη ξεκίνησε ο Πανσερραϊκός που έβαλε φωτιά στα πλέι άουτ, συνεχίζοντας αήττητος για 4ο σερί παιχνίδι. Πάντως, παραμένει 13ος με 20 βαθμούς. Η Κηφισιά μείωσε με πέναλτι που έκανε ο Τσαούσης
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας