
Στο Final 4 της Ευρωλίγκα ο έλληνας διαιτητής Χρήστος Χριστοδούλου
Το Final Four του Βερολίνου μπορεί να μην έχει ελληνική ομάδα, αλλά το ελληνικό στοιχείο θα είναι έντονο. Μετά τους Δημήτρη Ιτούδη, Γιώργο Μπαρτζώκα, Κώστα Σλούκα και Γιάννη Μπορούση θα συμμετάσχει στο μεγαλύτερο διασυλλογικό γεγονός της χρονιάς κι ο διεθνής διαιτητής Χρήστος Χριστοδούλου.
Το Final Four του Βερολίνου μπορεί να μην έχει ελληνική ομάδα, αλλά το ελληνικό στοιχείο θα είναι έντονο.
Μετά τους Δημήτρη Ιτούδη, Γιώργο Μπαρτζώκα, Κώστα Σλούκα και Γιάννη Μπορούση θα συμμετάσχει στο μεγαλύτερο διασυλλογικό γεγονός της χρονιάς κι ο διεθνής διαιτητής Χρήστος Χριστοδούλου.
Όπως ανακοινώθηκε από τους διοργανωτές, ο Χριστοδούλου θα είναι ένας από τους 7 διαιτητές που θα που θα διευθύνουν τους αγώνες στις 13 και 15 Μαΐου στο Βερολίνο.
Είναι η πέμπτη φορά που ο Έλληνας ρέφερι θα βρεθεί σε Final Four. Οι υπόλοιποι εκλεκτοί είναι οι: Νταμίρ Γιαβόρ (Σλοβενία), Λουίτζι Λαμόνικα (Ιταλία), Όλεγκς Λάτισεβς (Λετονία), Ρόμπερτ Λοτερμόζερ (Γερμανία), Πιότρ Παστούσιακ (Πολωνία) και Μπόρις Ρίζικ (Ουκρανία).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τα σενάρια, οι επαφές και τα κλεισμένα deals που έρχονται στη Euroleague
- Μαρούσι: Συνελήφθη ο σύζυγος της 27χρονης που έπεσε δύο φορές στο κενό από το διαμέρισμά της
- Με την πλάτη στον τοίχο λόγω ΟΠΕΚΕΠΕ η κυβέρνηση – Βαρύ το κλίμα στο «γαλάζιο» στρατόπεδο, φουντώνει η εκλογολογία
- Τηλεφώνημα για βόμβα στο γραφείο της Φωτεινής Αραμπατζή
- Παρίσι: Μήνυση για εγκλήματα πολέμου στη Βηρυτό από καλλιτέχνη που έχασε τους γονείς του
- Χάτζι, ο εκλεκτός της Ρουμανίας


