Αινιγματικές οι περιλήψεις των επόμενων επεισοδίων του Game of Thrones
...
Αγγελική Στελλάκη
Το ΗΒΟ έδωσε στη δημοσιότητα την περίληψη της υπόθεσης των δύο επόμενων επεισοδίων της 6ης σεζόν του Game of Thrones. Λίγες είναι οι απαντήσεις, αλλά πολλές οι ερωτήσεις που προκαλούν.
Το επεισόδιο που θα προβληθεί την Κυριακή του Πάσχα, 1η Μαΐου, έχει τίτλο «Home» και η περίληψη αναφέρει τα εξής:
«Ο Μπραν εκπαιδεύεται από το Κοράκι με τα Τρία Μάτια. Στο Κινγκς Λάντινγκ ο Τζέιμι δίνει συμβουλές στον Τόμεν. Ο Τύριον απαιτεί καλά νέα, αλλά πρέπει να εφεύρει τα δικά του. Στο Κασλ Μπλακ, η Νυχτερινή Φρουρά στηρίζει τον Θορν. Ο Ράμσεϊ Μπόλτον προτείνει ένα σχέδιο και ο Μπάλο Γκρέιτζοϊ εξετάζει άλλες προτάσεις».
Το τρίτο επεισόδιο της 6ης σεζόν θα προβληθεί στις 8 Μαΐου και έχει τίτλο «Oathbreaker» (αυτός που σπάει τον όρκο του). Η περίληψη αναφέρει τα εξής: «Η Ντενέρις συναντά το μέλλον της. Ο Μπραν συναντά το παρελθόν. Ο Τόμεν αντιμετωπίζει τον Χάι Σπάροου. Η Άρια εκπαιδεύεται για να γίνει Ο Κανένας. Ο Βάρις βρίσκει μια απάντηση. Ο Ράμσεϊ λαμβάνει ένα δώρο».
Η περίληψη δεν κάνει αναφορά στην Μελισάνδρη, η οποία ήταν η «πρωταγωνίστρια» του πρώτου επεισοδίου της 6ης σεζόν, καθώς η σειρά προχώρησε σε μία σημαντική αποκάλυψη για την «Κόκκινη Γυναίκα».
Παράλληλα, δεν αποκαλύπτει πολλά για το τι θα γίνει με τον Τζον Σνόου και το εάν ο θάνατός του στο τέλος της προηγούμενης σεζόν είναι οριστικός.
Ενώ προκαλεί ερωτηματικά για το τι είναι αυτές οι προτάσεις του Ράμσεϊ και ποιο το δώρο που παίρνει.
Το πρώτο επεισόδιο της 6ης σεζόν έσπασε το ρεκόρ τηλεθέασης. Συνολικά ζωντανά, σε επαναλήψεις, αλλά και στις υπηρεσίες streaming του HBO, συνολικά 10,7 εκατομμύρια θεατές είδαν το επεισόδιο, μία αύξηση της τάξεως του 9% σε σχέση με το πρώτο επεισόδιο της πέμπτης σεζόν.
Ωστόσο, λιγότεροι ήταν οι θεατές που παρακολούθησαν τη σειρά στην κανονική ώρα προβολής της. Συνολικά, 7,9 εκατομμύρια θεατές είδαν την πρεμιέρα της σειράς (μια πτώση 1% σε σχέση με πέρυσι).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ρωσία: Έξι χρόνια κάθειρξης στον επικεφαλής κόμματος της ριζοσπαστικής αριστεράς
- Τι γνωρίζουμε για το χριστουγεννιάτικο χτύπημα του Τραμπ σε βάση του Ισλαμικού Κράτους στη Νιγηρία
- Ολυμπιακός: Ψάχνει μεγάλο διπλό στην Μπολόνια κόντρα στη Βίρτους
- Το κρίσιμο σήμερα δεν είναι «τι θέλει ο λαός», αλλά ποιες επιλογές του προσφέρονται
- Καλύτερη ζωή: Τα δύο μυστικά για να την πετύχουμε
- Ο Άσαντ από τη «Ρωσία με Αγάπη»: Η παραδεισένια ζωή ενός έκπτωτου δικτάτορα


