
Στο λιμάνι του Πειραιά η Βανέσα Ρεντγκρέιβ
Στο λιμάνι του Πειραιά βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης η Βανέσα Ρεντγκρέιβ. Η διάσημη βρετανίδα ηθοποιός συνομίλησε με μέλη των Γιατρών Χωρίς Σύνορα και πρόσφυγες στην Πύλη Ε1, ενώ στις δηλώσεις της επανέλαβε τις επικρίσεις προς την ΕΕ για τους χειρισμούς στο προσφυγικό.
Στο λιμάνι του Πειραιά βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης η Βανέσα Ρεντγκρέιβ. Η διάσημη βρετανίδα ηθοποιός συνομίλησε με μέλη των Γιατρών Χωρίς Σύνορα και πρόσφυγες στην Πύλη Ε1.
Σε δηλώσεις της στους δημοσιογράφους, η Βανέσα Ρεντγκρέιβ δήλωσε σοκαρισμένη από το πώς αντιμετωπίζουν οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις το προσφυγικό, επαναλαμβάνοντας τη φράση που είπε, παραλαμβάνοντας το βράδυ της Δευτέρας το τιμητικό βραβείο της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου: «Ντροπή σου Ευρώπη».
Την ηθοποιό συνόδευαν ο θεατρικός συγγραφέας Μάρτιν Σέρμαν και εκ μέρους των «Γιατρών Χωρίς Σύνορα» ο υπεύθυνος προγραμμάτων του ελληνικού τμήματος, Απόστολος Βεΐζης.
Να σημειωθεί πως στις αρχές Ιανουαρίου η βραβευμένη ηθοποιός είχε βρεθεί και πάλι στη χώρα μας και είχε επισκεφθεί το κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στον Ελαιώνα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μία ασθενής, τρία θανατηφόρα αυτοάνοσα – Κυτταρική θεραπεία CAR-T δείχνει να κάνει θαύματα
- Συνταγή: Τάρτα με σπανάκι
- Ο νόμος του Ισραήλ για τη θανατική ποινή Παλαιστινίων δεν έχει να κάνει με την δικαιοσύνη, αλλά με τον εθνικισμό
- Φόβοι για νέο ανοδικό ράλι στις τιμές των καυσίμων – «Κάηκε» με ένα γέμισμα το Fuel Pass
- Επτά συλλήψεις στην Αϊτή μετά το ποδοπάτημα σε ιστορικό φρούριο με 25 νεκρούς
- Πέντε τρόποι για να «επανέλθεις» μετά το γιορτινό τραπέζι





