Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπορώ να γεμίσω τα φρύδια μου αλλά να δείχνουν φυσικά;

Μπορώ να γεμίσω τα φρύδια μου αλλά να δείχνουν φυσικά;

...

Απάντηση: Στα backstage των fashion shows του 2016, είδαμε πώς οι make up artists πήγαν ένα βήμα μπροστά μετατρέποντας τη μάσκαρα σε πολυ-εργαλείο χρησιμοποιώντας σε βλεφαρίδες και σε φρύδια.

Στο show του Ralph Lauren, ο Tom Pecheux πέρασε με καφέ μάσκαρα τις τρίχες του φρυδιού κάνοντάς τα πιο γεμάτα κι εξηγώντας στους συντάκτες ομορφιάς: «Xρησιμοποιώντας σκιά ή μολύβι δείχνει ψεύτικο το αποτέλεσμα γιατί αυτό που ζωγραφίζεται έτσι είναι το δέρμα. Η μάσκαρα, είναι ακριβώς φτιαγμένη για τρίχες κι έτσι δίνει μια πιο φυσική, 3-D εμφάνιση».

Ο James Kaliardos έδωσε ένταση στο βλέμμα στη Rodarte, όπου χρησιμοποίησε μαύρη μάσκαρα για όλα τα μοντέλα, ανεξάρτητα από το τι χρώμα ήταν τα φρύδια τους. «Το μαύρο χρώμα περάστηκε προσεχτικά και απαλά, σε κάθε τρίχα κι έτσι τα φρύδια πύκνώσαν και επιμηκύνθηκαν. Θέλαμε να τους δώσουμε ένταση», δήλωσε ο Kaliardos, ο οποίος αφού περάσει σε αντίθετη φορά τα φρύδια, επιτρέπει να στεγνώσουν και τότε τα περνά με ένα καθαρό βουρτσάκι μάσκαρας προς την φορά την οποία φυτρώνουν. Όπως και ο Pecheux, προειδοποιεί ότι «δεν θα μοιάζει καμία με τον Groucho Marx, εκτός και αν περάσει το χρώμα πάνω στο δέρμα».

gamos.gr

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024