Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Όταν ένα άντρας μαγειρεύει, μπορεί να είναι πολύ σέξι

Όταν ένα άντρας μαγειρεύει, μπορεί να είναι πολύ σέξι

Κάθε πράγμα έχει (τουλάχιστον) δυο πλευρές, την θετική και την αρνητική του. Το μαγείρεμα σαφώς μπορεί να είναι υπερβολικά βαρετό αλλά μπορεί να αποτελέσει και μια δραστηριότητα που θα σε φέρει πιο κοντά με τον αγαπημένο σου, τόσο συναισθηματικά όσο και σεξουαλικά. Λίγο οι μυρωδιές, λίγο οι γεύσεις, λίγο τα σκουντήματα όλα μοιάζουν πιο ερωτικά. […]

Κάθε πράγμα έχει (τουλάχιστον) δυο πλευρές, την θετική και την αρνητική του. Το μαγείρεμα σαφώς μπορεί να είναι υπερβολικά βαρετό αλλά μπορεί να αποτελέσει και μια δραστηριότητα που θα σε φέρει πιο κοντά με τον αγαπημένο σου, τόσο συναισθηματικά όσο και σεξουαλικά. Λίγο οι μυρωδιές, λίγο οι γεύσεις, λίγο τα σκουντήματα όλα μοιάζουν πιο ερωτικά.

1.Έχε γεια άγχος
Όλη η προετοιμασία του φαγητού – κόψε, πλύνε, ανακάτεψε – μπορεί να σας αδειάσει το μυαλό από άλλες σκέψεις που σας αγχώνουν. Αυτό σημαίνει ότι αμέσως χαλαρώνετε και είστε σε καλύτερη διάθεση για να συζητήσετε και να έρθετε πιο κοντά. Μην ξεχνάς ότι η επικοινωνία είναι βασικό στοιχείο για τη διάρκεια της καλής σας σχέσης.

2. Γεια σεξαπίλ
Αν δεν φοράς ο,τι χειρότερο έχεις και δεν είσαι με τα μούτρα, την ώρα που μαγειρεύεις μπορεί να είσαι πολύ σέξι: όταν σκύβεις, όταν δοκιμάζεις, όταν γλύφεις, όταν τον ταΐζεις. Το ίδιο ισχύει και για εκείνον, για τον ερωτικό αντίκτυπο των δικών του κινήσεων.

3. Το τέλειο προκαταρκτικό
Μετά από όλα αυτά τα αγγίγματα και αφού θα έχετε εξοικονομήσει χρόνο βοηθώντας ο ένας τον άλλον θα έχετε όρεξη και χρόνο για σεξ.

4. Υγεία πάνω από όλα
Το μαγείρεμα στο σπίτι σας κρατά μακριά από περιττά λίπη και από υπερβολική κατανάλωση υδατανθράκων και αλατιού. Πρόσθεσε και το σεξ μετά και μιλάμε για τη σούπερ υγεία! Θα λάμπετε, λέμε!


Υ.γ Μεταξύ μας, το ίδιο σέξι – βέβαια όχι και τόσο υγιεινό – μάλλον είναι να παραγγείλετε delivery, να αράξετε στον καναπέ μέχρι να χτυπήσει το κουδούνι και να χαïδεύεστε, να φάτε, απλά να πετάξετε τα κουτιά και να συνεχίσετε τις σεξουαλικές σας περιπτύξεις,

gamos.gr

Sports in

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λαμία – ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική των play offs της Stoiximan Superleague. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024