Ελεύθερος από τη Σανγκάη Σενχούα o Αβράαμ Παπαδόπουλος
Εγκαταλείπει την Κίνα και αναζητεί νέα ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, καθώς η Σανγκάη Σενχούα ανακοίνωσε τη λύση του συμβολαίου του. Ο Έλληνας διεθνής αμυντικός εντάχθηκε στην κινέζικη ομάδα τον Ιανουάριο του 2015, προερχόμενος από την Τουρκία και την Τραμπζονσπόρ, και είχε γίνει έτσι ο πρώτος Έλληνας ποδοσφαιριστής που αγωνίσθηκε στην ασιατική χώρα.
Εγκαταλείπει την Κίνα και αναζητεί νέα ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, καθώς η Σανγκάη Σενχούα ανακοίνωσε τη λύση του συμβολαίου του.
Ο Έλληνας διεθνής αμυντικός εντάχθηκε στην κινέζικη ομάδα τον Ιανουάριο του 2015, προερχόμενος από την Τουρκία και την Τραμπζονσπόρ, και είχε γίνει έτσι ο πρώτος Έλληνας ποδοσφαιριστής που αγωνίσθηκε στην ασιατική χώρα.
Ο Παπαδόπουλος είχε συνολικά 23 συμμετοχές με τη Σενχούα και 1 γκολ στο ενεργητικό του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ολυμπιακός – Β-Κ 46 39-30: Ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης για τους Πειραιώτες!
- «Θέλω να μάθω τι έκανε στην κόρη μας»: Η Ζιζέλ Πελικό σχεδιάζει να συναντήσει τον πρώην σύζυγό της στη φυλακή
- Ο Άλμπερτ Ριέρα δεν… αστειεύεται – «Άργησες; Θα πληρώσεις και θα κάνεις και δουλειές»
- Υποκλοπές: Γερουσιαστές των ΗΠΑ ζητούν εξηγήσεις για την άρση κυρώσεων σε στελέχη της Intellexa
- Πώς αλλάζει ο χάρτης στην απασχόληση: To 1,9% των επιχειρήσεων απασχολεί το 50% των μισθωτών
- Απατεώνες απέσπασαν από 14χρονη χρυσές λίρες και κοσμήματα – Προσποιήθηκαν τους λογιστές


