
Κομματάκι μακρύ βγήκε το κόκκινο χαλί των αιγυπτιακών αρχών
Μάλλον το παράκανε ο πρόεδρος της Αιγύπτου Αλ Σίσι με το κόκκινο χαλί που έστρωσε προκειμένου να περάσει η αυτοκινητοπομπή του για τα εγκαίνια έργου. Η μοκέτα ήταν περίπου 4χλμ σε μήκος και ο κόσμος άρχισε να διαμαρτύρεται. Ή να γελοιοποιεί το όλο θέμα.
Μάλλον το παράκανε ο πρόεδρος της Αιγύπτου Αλ Σίσι με το κόκκινο χαλί που έστρωσε προκειμένου να περάσει η αυτοκινητοπομπή του για τα εγκαίνια έργου.
Η μοκέτα ήταν μεγάλη σε μήκος -4 ολόκληρα χιλιόμετρα- και ο κόσμος άρχισε να διαμαρτύρεται.
«Πώς μας ζητά ο πρόεδρος να σφίξουμε το ζωνάρι και την ίδια ώρα απλώνει ένα χαλί 4χλμ που στέλνει το αντίθετο μήνυμα» αναρωτήθηκε στο κύριο άρθρο της η εφημερίδα Αλ Μακάλ.
Φυσικά τα κοινωνικά δίκτυα πήραν φωτιά με σχόλια κάθε είδους, όπως γράφει και ο Guardian.
Σε μια σπάνια παρέμβαση, οι Ένοπλες Δυνάμεις εξέδωσαν ανακοίνωση, ενώ ανώτατος αξιωματικός εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή.
Ο αντιστράτηγος Εχάμπ ελ Αουάγκι εξήγησε ότι η πελώρια μοκέτα δεν αγοράστηκε τώρα. Υπάρχει εδώ και τρία χρόνια και έχει χρησιμοποιηθεί και σε άλλη περίσταση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το Ιράν απαντά στον Τραμπ: «Γελοίες και διασκεδαστικές» οι απειλές για ναυτικό αποκλεισμό
- Bαθμολογία Euroleague: Τα δεδομένα μετά τη νίκη της Χάποελ – Τι ισχύει για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό
- Αυστρία – Ελλάδα 38-16: Ιστορική πρόκριση της Εθνικής Γυναικών χάντμπολ στο EURO 2026
- Μπιλμπάο – Βιγιαρεάλ 1-2: Ακόμη πιο «κοντά» στο Champions League το «κίτρινο υποβρύχιο»
- Ευρώπη: Ελλείψεις καυσίμων για αεροσκάφη προ των πυλών
- Γιορτή σήμερα 13 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο




