Κομματάκι μακρύ βγήκε το κόκκινο χαλί των αιγυπτιακών αρχών
Μάλλον το παράκανε ο πρόεδρος της Αιγύπτου Αλ Σίσι με το κόκκινο χαλί που έστρωσε προκειμένου να περάσει η αυτοκινητοπομπή του για τα εγκαίνια έργου. Η μοκέτα ήταν περίπου 4χλμ σε μήκος και ο κόσμος άρχισε να διαμαρτύρεται. Ή να γελοιοποιεί το όλο θέμα.
Μάλλον το παράκανε ο πρόεδρος της Αιγύπτου Αλ Σίσι με το κόκκινο χαλί που έστρωσε προκειμένου να περάσει η αυτοκινητοπομπή του για τα εγκαίνια έργου.
Η μοκέτα ήταν μεγάλη σε μήκος -4 ολόκληρα χιλιόμετρα- και ο κόσμος άρχισε να διαμαρτύρεται.
«Πώς μας ζητά ο πρόεδρος να σφίξουμε το ζωνάρι και την ίδια ώρα απλώνει ένα χαλί 4χλμ που στέλνει το αντίθετο μήνυμα» αναρωτήθηκε στο κύριο άρθρο της η εφημερίδα Αλ Μακάλ.
Φυσικά τα κοινωνικά δίκτυα πήραν φωτιά με σχόλια κάθε είδους, όπως γράφει και ο Guardian.
Σε μια σπάνια παρέμβαση, οι Ένοπλες Δυνάμεις εξέδωσαν ανακοίνωση, ενώ ανώτατος αξιωματικός εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή.
Ο αντιστράτηγος Εχάμπ ελ Αουάγκι εξήγησε ότι η πελώρια μοκέτα δεν αγοράστηκε τώρα. Υπάρχει εδώ και τρία χρόνια και έχει χρησιμοποιηθεί και σε άλλη περίσταση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κρήτη: Έσπασε ρεκόρ στο αλκοτέστ – Ήταν «τύφλα» στο μεθύσι και έπεσε πάνω σε περιπολικό
- Κριτική σε Αταμάν: «Σε ομάδα με χαμηλότερο μπάτζετ δεν νομίζω ότι θα έκανε κάτι…»
- Βρετανία: Νέα αποστασία βουλευτή των συντηρητικών – Μεταπήδησε στο κόμμα του Φάρατζ
- Ρόκετς – Πέλικανς 119-110: Σπουδαία νίκη και ματς-ορόσημο για τον Ντουράντ (vids)
- Πακιστάν: Αυξήθηκε σε 11 ο αριθμός των νεκρών από την πυρκαγιά στο εμπορικό κέντρο – Πάνω από 60 αγνοούμενοι
- Ιράν: η Ισλαμική Δημοκρατία στο σταυροδρόμι







