Εκτός προπόνησης ΑΕΚ, Μπουονανότε και Άρθο
Xωρίς τους Ντιέγκο Μπουονανότε και Θέσαρ Άρθο ξεκίνησε η προετοιμασία της ΑΕΚ για τον αγώνα του κυπέλλου Ελλάδος με τον Λεβαδειακό.
Xωρίς τους Ντιέγκο Μπουονανότε και Θέσαρ Άρθο ξεκίνησε η προετοιμασία της ΑΕΚ για τον αγώνα του κυπέλλου Ελλάδος με τον Λεβαδειακό.
Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και οι «κιτρινόμαυροι» υπογραμμίζουν πως έχει βελτιωθεί η κατάστασή του, μετά τις ζαλάδες που είχε την Κυριακή και οι οποίες τελικά δεν τον άφησαν να αγωνιστεί κόντρα στον Πλατανιά.
Από την άλλη πλευρά, ο Ισπανός αμυντικός αντιμετωπίζει πρόβλημα μετά από μια κάκωση στην ποδοκνημική.
Η προετοιμασία της «Ένωσης» θα συνεχιστεί την Τρίτη με νέα προπόνηση στα Σπάτα στις 10:30.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τσουκαλάς κατά Μητσοτάκη: Ο πιο αντιθεσμικός πρωθυπουργός της Μεταπολίτευσης – Νομίζει ότι μιλά σε Λωτοφάγους
- Επική τούμπα της Cardi B όταν πήγε να κάνει lap dance σε ρομπότ και αυτό έπεσε πάνω της
- Σοκαριστικές στιγμές στη Βραζιλία: Ποδοσφαιριστής «σωριάστηκε» στο χορτάρι και έκανε σπασμούς! (vid)
- Έρχονται αλλαγές για τα ακαθάριστα οικόπεδα – Τι θα ισχύσει με τα πρόστιμα
- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή σε κεντρικές οδικές αρτηρίες και Μετρό – Αναλυτικά οι τροποποιήσεις
- Γιαννάκος: Επίσκεψη στα τραυματισμένα παιδιά από το ναυάγιο στη Χίο – «Μπράβο» στους υγειονομικούς

