
Τζέιν Έιρ από το National Theatre στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
Το μυθιστόρημα της Σαρλότ Μπροντέ, Τζέιν Έιρ, ανεβάζει το National Theatre του Λονδίνου. Η παράσταση, η οποία ανέβηκε πρώτη φορά πέρυσι στη σκηνή του Bristol Old Vic, μεταδίδεται στις 8 Δεκεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών από το δίκτυο του National Theatre Live.
Το μυθιστόρημα της Σαρλότ Μπροντέ, Τζέιν Έιρ, ανεβάζει το National Theatre του Λονδίνου.
Η παράσταση, η οποία ανέβηκε πρώτη φορά πέρυσι στη σκηνή του Bristol Old Vic σε δύο βραδιές, μεταδίδεται στις 8 Δεκεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών από το δίκτυο του National Theatre Live.
Η σκηνοθέτης Σάλι Κούξον παρουσιάζει φέτος την παραγωγή στο Εθνικό Θέατρο σε μια ενιαία παράσταση. Η παράσταση αναμεταδίδεται ζωντανά από το Lyttelton Theatre του Λονδίνουμεαγγλικούς υπότιτλους.
Μεγαλωμένη ως ένα άπορο ορφανό, η ηρωίδα, Τζέιν Έιρ, αντιμετωπίζει από πολύ μικρή ηλικία τα εμπόδια της ζωής της, με το κεφάλι ψηλά και επιβιώνει από τη φτώχεια, την αδικία και την αποκάλυψη της πικρής προδοσίας, πριν πάρει την τελική απόφαση να ακολουθήσει την καρδιά της.
Στην παράσταση συμμετέχουν οι: Μπέντζι Μπάουερ, Ουίλ Μπάουερ, Έλι Κόντρον, Γκρεγκ Έντουαρντς, Λόρα Ελφινστόουν, Φέλιξ Χέις, Ρίτσαρντ Χερστ, Φιλ Κινγκ, Μέλανι Μάρσαλ, Σιμόν Σόντερς, Τζουλς Σκοτ, Μάγκι Τάγκνεϊ, Τζοάνα Τίνσεϊ, Στέβι Τόμσον, Έλενα Βίνσεντ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η μεγαλειώδης φιέστα της Παρί Σεν Ζερμέν: Το Παρίσι υποδέχθηκε την πρωταθλήτρια Ευρώπης (vid+pics)
- Καιρός: Ζέστη και άνοδος της θερμοκρασίας με 34άρια από Δευτέρα
- Το «νησί του Τραμπ», ο πράσινος παράδεισος της Αλβανίας και το SOS της ελληνικής μειονότητας
- Η ακραία ζέστη βλάπτει σοβαρά και την οικονομία – Πόσο κινδυνεύει η Ελλάδα
- Ιράν: Διαψεύδονται οι φήμες ότι παραιτήθηκε ο πρόεδρος, Μασούντ Πεζεσκιάν
- Η Ρεάλ Μαδρίτης έβαλε στο «μάτι» τον Ντέκλαν Ράις






