Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τι να προσέξεις στην επιλογή του κρασιού για το πάρτι

Τι να προσέξεις στην επιλογή του κρασιού για το πάρτι

Γλέντι χωρίς κρασί δεν γίνεται! Συζητήστε με τον προμηθευτή του catering μερικές λεπτομέρειες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά: Εις τον αφρό! Ο γάμος είναι μια ειδική περίσταση και επιβάλλει μια απόλυτα γιορτινή διάθεση. Οι αφρώδης οίνοι είναι ταυτισμένοι με χαρμόσυνα γεγονότα οπότε αναζητήστε μερικές ετικέτες που θα προσφέρουν αυτή τη ξεχωριστή εμπειρία στον ουρανίσκο […]

Γλέντι χωρίς κρασί δεν γίνεται! Συζητήστε με τον προμηθευτή του catering μερικές λεπτομέρειες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά:

Εις τον αφρό!
Ο γάμος είναι μια ειδική περίσταση και επιβάλλει μια απόλυτα γιορτινή διάθεση. Οι αφρώδης οίνοι είναι ταυτισμένοι με χαρμόσυνα γεγονότα οπότε αναζητήστε μερικές ετικέτες που θα προσφέρουν αυτή τη ξεχωριστή εμπειρία στον ουρανίσκο των καλεσμένων σας.

Τι καιρό θα κάνει;
Το φθινόπωρο, το χειμώνα και νωρίς την άνοιξη, οι θερμοκρασίες «σηκώνουν» το κόκκινο κρασί. Αντίστοιχα, το λευκό κρασί «τραβιέται» περισσότερο όσο ο υδράργυρος βρίσκεται ψηλά.
Μια μικρή διαφοροποίηση που μπορεί να σας βοηθήσει να οργανώσετε τις προμήθειες της κάβας σας.

Μου τη βίδωσε!
Ο φελλός απαιτεί περισσότερο χρόνο για να αφαιρεθεί από ένα καπάκι που απλά ξεβιδώνει. Αν τύχει η ποικιλία που προτιμάτε να βγαίνει και σε version καπακίου προτιμήστε την. Θα σας ευγνωμονούν οι σερβιτόροι του catering.

Στη θέση τη σωστή
Επιβεβαιώστε ότι τα κρασιά θα παραμείνουν σε τέτοιο σημείο πριν και μετά τη δεξίωση που δεν επηρεάσει τη θερμοκρασία τους – είτε είναι κόκκινα είτε λευκά. (Tip – και για το σπίτι: για να κρυώσετε γρήγορα το λευκό κρασί γεμίστε μια παγοθήκη με ίσες ποσότητες νερού-πάγου-αλατιού. Σε 30 λεπτά θα είναι έτοιμο!)

Προσέχουμε για να έχουμε
Καλύτερα να σας περισσέψουν μπουκάλια παρά να ξεμείνετε. Μην ξεχνάτε ότι το κρασί είναι το πιο εύκολο ποτό και μπορούν οι καλεσμένοι να πίνουν όλο το βράδυ καθώς είναι εύκολο να κοντρολάρουν για λίγο το αίσθημα της ζαλάδας και να ξαναξεκινήσουν. Εξάλλου, πάντα μπορείς να αξιοποιήσεις τα μπουκάλια που θα περισσέψουν: από το να τα πάρετε σπίτι μέχρι να τα χαρίστε σε αγαπημένους καλεσμένους όταν τελειώσει το πάρτι.

gamos.gr

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024