Οι Μπακς του Γιάννη σταμάτησαν τους Καβαλίερς, καλός και ο Παπανικολάου
Οι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο πάτησαν «φρένο» στους Καβαλίερς, καθώς επικράτησαν με 108-105 μετά από δύο παρατάσεις. Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς ήταν εκπληκτικός, με 37 πόντους, 12 ριμπάουντ και 5 ασίστ, στερώντας από τους γηπεδούχους με δικές του προσπάθειες τη νίκη στην κανονική διάρκεια και στην πρώτη παράταση. Από εκεί και πέρα οι Νάγκετς ηττήθηκαν με 105-81 από τους Σανς, αλλά ο Κώστας Παπανικολάου έκανε σε ατομικό επίπεδο το καλύτερο παιχνίδι του με τη νέα του ομάδα.
Οι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο πάτησαν «φρένο» στους Καβαλίερς, καθώς επικράτησαν με 108-105 μετά από δύο παρατάσεις. Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς ήταν εκπληκτικός, με 37 πόντους, 12 ριμπάουντ και 5 ασίστ, στερώντας από τους γηπεδούχους με δικές του προσπάθειες τη νίκη στην κανονική διάρκεια και στην πρώτη παράταση.
Ο Ελληνας σταρ ήταν πάλι πολύ καλός έχοντας στο ενεργητικό του 16 πόντους (4/5 βολές, 6/16 δίποντα, 0/2 τρίποντα), 11 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 3 τάπες και 2 λάθη σε 44:31 λεπτά συμμετοχής, προτού αποβληθεί στα μέσα της δεύτερης παράτασης με έξι φάουλ.
Από εκεί και πέρα οι Νάγκετς ηττήθηκαν με 105-81 από τους Σανς, αλλά ο Κώστας Παπανικολάου έκανε σε ατομικό επίπεδο το καλύτερο παιχνίδι του με τη νέα του ομάδα.
Σε 19:58 λεπτά συμμετοχής είχε 9 πόντους (1/2 βολές, 4/5 δίποντα, 0/2 τρίποντα), 1 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 κλέψιμο.
Τέλος οι Γουόριορς συνεχίζουν τη ξέφρενη πορεία τους, νικώντας με 107-99 στην παράταση τους Νετς.