Μπράιαντ: «Παίζω χάλια, είμαι ο 200ος παίκτης στο πρωτάθλημα»
Όταν έχεις υπάρξει ο καλύτερος παίκτης του NBA για πολλά χρόνια και ένας από τους καλύτερους όλων των εποχών πρέπει να είσαι ο σκληρότερος κριτής του εαυτού σου, ακόμα και όταν έχεις φτάσει σε μια προχωρημένη ηλικία.
Όταν έχεις υπάρξει ο καλύτερος παίκτης του NBA για πολλά χρόνια και ένας από τους καλύτερους όλων των εποχών πρέπει να είσαι ο σκληρότερος κριτής του εαυτού σου, ακόμα και όταν έχεις φτάσει σε μια προχωρημένη ηλικία.
Αυτό κάνει πράξη ο Κόμπι Μπράιαντ, ο οποίος παρά το γεγονός ότι διανύει το 37ο έτος της ηλικίας του δείχνει να περιμένει από τον εαυτό του το καλύτερο.
Έτσι λοιπόν μετά το τέλος του αγώνα απέναντι στου Μάβερικς, που βρήκε του Λέικερς να γνωρίζουν την τρίτη ήττα τους σε ισάριθμους αγώνες, δήλωσε: «Δεν μπορώ να βάλω ούτε σουτ. Είμαι ο 200ος παίκτης στο πρωτάθλημα αυτή τη στιγμή. Παίζω χάλια».
Αυτό έγινε με αφορμή ένα αφιέρωμα του ESPN, πριν την έναρξη της σεζόν όπου τον είχε κατατάξει στην 93η θέση με τους κορυφαίους παίκτες της λίγκας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ακρίβεια: Παρατεταμένη η ακρίβεια στα καύσιμα – Έρχονται νέες αυξήσεις σε αμόλυβδη και diesel
- «Parallel Tales» – Η Ιζαμπέλ Ιπέρ γράφει μια κρυφή, σεξουαλική φαντασίωση για τον Βενσάν Κασέλ
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (18/5): Πού θα δείτε το Άρσεναλ – Μπέρνλι και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης
- Τραμπ: Αναδημοσίευσε συνέντευξη Παπασταύρου για την ενεργειακή διπλωματία
- Einstürzende Neubauten: Νέο μέλος, παλιός θόρυβος – Η θρυλική μπάντα του Βερολίνου γυρίζει σελίδα
- Μαλδίβες: Μάχη με το χρόνο για την ανάσυρση των σορών των δυτών από το σπήλαιο, πριν τις προσεγγίσουν καρχαρίες



