Λάθος λόγο εκφώνησε στο Κοινοβούλιο ο πρόεδρος της Ζιμπάμπουε
Λάθος λόγο διάβασε ο 91χρονος πρόεδρος της Ζιμπάμπουε, Ρόμπερτ Μουγκάμπε, κατά τη διάρκεια της εναρκτήριας συνεδρίασης του Κοινοβουλίου. Ο Μουγκάμπε εκφωνούσε επί 25 λεπτά τον λόγο τον οποίο είχε διαβάσει τον προηγούμενο μήνα χωρίς να καταλάβει τη γκάφα του.
Λάθος λόγο διάβασε ο 91χρονος πρόεδρος της Ζιμπάμπουε, Ρόμπερτ Μουγκάμπε, κατά τη διάρκεια της εναρκτήριας συνεδρίασης του Κοινοβουλίου.
Ο Μουγκάμπε εκφωνούσε επί 25 λεπτά τον λόγο τον οποίο είχε διαβάσει τον προηγούμενο μήνα χωρίς να καταλάβει τη γκάφα του.
«Έγινε μπέρδεμα των δύο λόγων» εξήγησε ο εκπρόσωπος της προεδρίας, Τζορτζ Τσαραμπά.
Βουλευτές της αντιπολίτευσης κατήγγειλαν εξάλλου ότι δέχθηκαν ανώνυμες απειλές για τη ζωή τους προκειμένου να μην γιουχάρουν την ομιλία του κ. Μουγκάμπε.
Ο Μουγκάμπε είναι ο γηραιότερος ηγέτης της Αφρικής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γεμάτες με τοξικές στρατιωτικές βάσεις οι ΗΠΑ – Χιλιάδες στρατιωτικοί μολυσμένοι
- Στρατιωτικές δαπάνες: η νέα πραγματικότητα της ΕΕ
- Η Σίλικον Βάλλεϋ πίσω από τα επεκτατικά σχέδια του Τραμπ στη Γροιλανδία;
- Η Richemont «λάμπει» ξανά με εκτόξευση των πωλήσεων από Cartier και Van Cleef
- Οι δυνάμεις ασφαλείας στην Αϊτή διεξάγουν εκστρατεία κατά των συμμοριών και καταστρέφουν κρησφύγετα
- Ο Τραμπ θέλει 1 δισ. δολάρια από κάθε κράτος για να γίνει μέλος στο Συμβούλιο Ειρήνης







