Λάθος λόγο εκφώνησε στο Κοινοβούλιο ο πρόεδρος της Ζιμπάμπουε
Λάθος λόγο διάβασε ο 91χρονος πρόεδρος της Ζιμπάμπουε, Ρόμπερτ Μουγκάμπε, κατά τη διάρκεια της εναρκτήριας συνεδρίασης του Κοινοβουλίου. Ο Μουγκάμπε εκφωνούσε επί 25 λεπτά τον λόγο τον οποίο είχε διαβάσει τον προηγούμενο μήνα χωρίς να καταλάβει τη γκάφα του.
Λάθος λόγο διάβασε ο 91χρονος πρόεδρος της Ζιμπάμπουε, Ρόμπερτ Μουγκάμπε, κατά τη διάρκεια της εναρκτήριας συνεδρίασης του Κοινοβουλίου.
Ο Μουγκάμπε εκφωνούσε επί 25 λεπτά τον λόγο τον οποίο είχε διαβάσει τον προηγούμενο μήνα χωρίς να καταλάβει τη γκάφα του.
«Έγινε μπέρδεμα των δύο λόγων» εξήγησε ο εκπρόσωπος της προεδρίας, Τζορτζ Τσαραμπά.
Βουλευτές της αντιπολίτευσης κατήγγειλαν εξάλλου ότι δέχθηκαν ανώνυμες απειλές για τη ζωή τους προκειμένου να μην γιουχάρουν την ομιλία του κ. Μουγκάμπε.
Ο Μουγκάμπε είναι ο γηραιότερος ηγέτης της Αφρικής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βασίλης Κικίλιας: «Διαχρονικός μοχλός ανάπτυξης η ναυτιλία»
- Μπριζίτ Μπαρντό: Όταν συνεργάστηκε με τον Γιάννη Σπανό
- Amazon: Σταματά τα σχέδια για παραδόσεις με drone στην Ιταλία
- Διακοπές στην… έρημο για τον Γιαμάλ (vid)
- Η τεχνολογία βάζει φρένο στις προσλήψεις – Στάση αναμονής από τις εταιρείες, υπό πίεση οι εργαζόμενοι
- Κολλαγόνο, παντζάρια και… σεξ: Τι μας δίδαξε η επιστήμη για την υγεία και την ευεξία το 2025






