Λαχτάρα με Μπουρούση στην προπόνηση της Εθνικής
Ένα απρόοπτο «σημάδεψε» τη σημερινή προπόνηση της Εθνικής Ανδρών, καθώς λίγο πριν το τέλος της αποχώρησε ο Γιάννης Μπουρούσης. Ο Έλληνας σέντερ υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα, χωρίς ωστόσο η κατάστασή του να εμπνέει ανησυχία.
Ένα απρόοπτο «σημάδεψε» τη σημερινή προπόνηση της Εθνικής Ανδρών, καθώς λίγο πριν το τέλος της αποχώρησε ο Γιάννης Μπουρούσης.
Ο Έλληνας σέντερ υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα, χωρίς ωστόσο η κατάστασή του να εμπνέει ανησυχία.
Αυτά, μία ημέρα πριν την ολοκλήρωση της προετοιμασίας του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος επί ελληνικού εδάφους και την αναχώρηση της αποστολής για το Ζάγκρεμπ, εκεί όπου η ομάδα του Φώτη Κατσικάρη θα δώσει τους πρώτους της αγώνες στον τρίτο όμιλο του Eurobasket 2015.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τραυματίστηκε ο βασικός τερματοφύλακας της Λεβερκούζεν – Λίγες ημέρες πριν το ματς με τον Ολυμπιακό
- Συρία: Οι Κούρδοι κατηγορούν την κυβέρνηση για προδοσία – Σε εξέλιξη βίαιες συγκρούσεις
- «Σαδίστρια νυμφομανής» – Όταν η CIA φακέλωσε την Έρθα Κιτ ως «επικίνδυνη κομμουνίστρια, εχθρό του λαού»
- Super League: Η βαθμολογία μετά τη νίκη του Πανσερραϊκού (pic)
- Νέα απεργία προγραμματίζουν οι οδηγοί ταξί – Οι ημερομηνίες
- Ολυμπιακός – Μαρούσι 104-89: Νέα «100άρα» και 14/14 για τους Πειραιώτες
