Τραυματίστηκε ο Τζιοβάνι, «χάλασε» η μεταγραφή στην ΑΕΚ
Σε άλλες λύσεις στρέφεται πλέον το τεχνικό επιτελείο της ΑΕΚ για τη θέση του αριστερού μπακ, αφού η περίπτωση Τζιοβάνι εξελίχθηκε σε «φιάσκο», με υπαιτιότητα του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή. Ο αμυντικός της Φλουμινένσε είχε κουράσει τους ανθρώπους της Ένωσης με τις συνεχείς παλινωδίες και τις υποσχέσεις που δεν τηρούσε, αλλά το αποκορύφωμα ήταν ο τραυματισμός που υπέστη στον τελευταίο αγώνα της «Φλου», κι ενώ ο ίδιος είχε διαβεβαιώσει ότι δεν θα παίξει για να προφυλαχθεί!
Σε άλλες λύσεις στρέφεται πλέον το τεχνικό επιτελείο της ΑΕΚ για τη θέση του αριστερού μπακ, αφού η περίπτωση Τζιοβάνι εξελίχθηκε σε «φιάσκο», με υπαιτιότητα του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή.
Ο αμυντικός της Φλουμινένσε είχε κουράσει τους ανθρώπους της Ένωσης με τις συνεχείς παλινωδίες και τις υποσχέσεις που δεν τηρούσε, αλλά το αποκορύφωμα ήταν ο τραυματισμός που υπέστη στον τελευταίο αγώνα της «Φλου», κι ενώ ο ίδιος είχε διαβεβαιώσει ότι δεν θα παίξει για να προφυλαχθεί!
Ο τραυματισμός του στο γόνατο «αποτελείωσε» την αρχική, προφορική, συμφωνία στην οποία είχε καταλήξει με την αθηναϊκή ομάδα, καθώς εν τω μεταξύ στην υπόθεση είχε υπεισέλθει και η νυν ομάδα του, που φερόταν να του προσφέρει συμβόλαιο με ανάλογες αποδοχές.
Ο 26χρονος Τζιοβάνι τραυματίστηκε στον αγώνα με τη Βάσκο Ντα Γκάμα και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, όπως τις ανέφερε ο πατέρας του στον τεχνικό διευθυντή των «κιτρινόμαυρων» Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, αναμένεται να μείνει εκτός αγώνων μίνιμουμ για δύο μήνες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μετά το Ντουμπάι… πού; – Ποια ευρωπαϊκή πόλη μπορεί να γίνει η νέα πατρίδα των υπερπλούσιων;
- Άννα Βίσση: Και δεύτερος συνεργάτης αποχωρεί από το σχήμα της
- Μέσα στις υπόγειες πυραυλικές πολιτείες του Ιράν – «Ο γρανίτης που τις προστατεύει είναι εκατομμυρίων ετών»
- Ρωσία: Νεκρή καθηγήτρια σε σχολείο – Δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από 17χρονο μαθητή της
- Κυπριακό: Οι «κακοί» και «ανυπάκουοι» Έλληνες
- Αν μία ομάδα μπορεί να αποκλείσει την Μπάγερν…



