Ο Γκοτζίλα έγινε Ιάπωνας
Τι κι αν θα μπορούσε να σκοτώσει άγνωστο πόσους ανθρώπους και να προκαλέσει ανυπολόγιστες ζημιές; Για τους Ιάπωνες, εκτός από το πιο γνωστό τέρας του σινεμά, ο Γκοτζίλα είναι ήρωας και του αξίζει η ιαπωνική υπηκοότητα.
Τι κι αν θα μπορούσε να σκοτώσει άγνωστο πόσους ανθρώπους και να προκαλέσει ανυπολόγιστες ζημιές; Για τους Ιάπωνες, εκτός από το πιο γνωστό τέρας του σινεμά, ο Γκοτζίλα είναι ήρωας και του αξίζει η ιαπωνική υπηκοότητα.
Σε μία αρκετά λαμπερή τελετή λοιπόν, στο διαμέρισμα Σιντζούκου του Τόκιο, η γιγάντια σαύρα έλαβε ένα καθ’ όλα επίσημο έγγραφο παραμονής, το οποίο έχει ήδη τυπωθεί σε 3.000 αντίτυπα και αναμένεται να γίνει ανάρπαστο στους πολλούς φαν του στην πόλη.
Εκτός από την ημερομηνία γέννησής του (9 Απριλίου 1954, οπότε κυκλοφόρησε η πρώτη ταινία), στο πιστοποιητικό αναγράφεται η ημερομηνία κατά την οποία έλαβε την υπηκοότητα (9 Απριλίου 2015), και κυρίως ο λόγος για τον οποίο τιμήθηκε με αυτόν τον ξεχωριστό τρόπο – για την προσφορά του στην ψυχαγωγία.
Η αλήθεια είναι ότι έχει περάσει λίγο καιρός από τότε που ο Βασιλιάς των Τεράτων έχει μετακομίσει στη γειτονιά του Σιντζούκου. Από τον Απρίλιο, το γιγάντιο κεφάλι του ξεπροβάλει από την ταράτσα νέου θεματικού πάρκου, το ο οποίο εκτιμάται ότι θα γίνει πόλος έλξης τουριστών. Προς την ίδια κατεύθυνση «εργάζεται» και ο Γκοτζίλα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σαμσουνσπόρ: «Όχι» στους οπαδούς της που ζήτησαν να παίξει κόντρα στην ΑΕΚ με εμφάνιση που θυμίζει τον Κεμάλ
- Αγρότες: Ένταση στη Θεσσαλονίκη – Αστυνομικοί πήγαν να ταυτοποιήσουν παραγωγό την ώρα που όργωνε, στο νοσοκομείο αγρότης [βίντεο]
- Nikon Comedy Wildlife Awards 2025: Γορίλας μπαλαρίνος στην κορυφή – Από αλεπούδες break-dancers σε ερωδιό σέρφερ, όλοι οι νικητές
- Phishing: Πώς εξελίχθηκαν οι επιθέσεις το 2025
- Βουλιαγμένη – Ολυμπιακός 10-12: Πήραν το ντέρμπι κι έκαναν το «12Χ12» οι ερυθρόλευκες
- Αγρότες: Δικαστικός κλητήρας πήγε σε μπλόκο και επέδωσε σε αγρότη αγωγή για χρέη [βίντεο]





