Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η σωστή δίαιτα για κάθε ζώδιο

Η σωστή δίαιτα για κάθε ζώδιο

Κάποιες πρέπει να τρώνε πολλές πρωτεΐνες, κάποιες άλλες λίγους υδατάνθρακες και κάποιες άλλες μόνο ωμά.

Κριός
Όπως έχει κάνει ήδη η Jennifer Lopez, βγάλτε από το τραπέζι σας όλα τα ζωικά προϊόντα και στραφείτε στα λαχανικά και τις χορτοφαγικές τροφές. Προσπαθήστε να πίνετε λίγο νερό πριν από κάθε γεύμα και μείνετε μακριά από τα αναψυκτικά.
Ταύρος
Ο Δίας και ο Κρόνος είναι δύο πλανήτες που σας κάνουν υπερβολικά ανυπόμονες. Αποφύγετε τις εξαντλητικές δίαιτες. Η ιδανική δίαιτα για εσάς είναι η παλαιολιθική: τρώτε μόνο ό,τι υπάρχει στη φύση, ακριβώς όπως έκαναν και οι πρόγονοί μας που ήταν λιγότερο επιρρεπείς σε καρδιακές παθήσεις, παχυσαρκία και καρκίνο.
Δίδυμος
Αν θέλετε να χάσετε κιλά εύκολα και γρήγορα, ακολουθήστε τη δίαιτα των τριών ωρών, που αποτελείται από τρία γεύματα των 400 θερμίδων, δύο σνακ των 100 και λίγα παξιμάδια πριν τον ύπνο.
Καρκίνος
Η δίαιτα που σας ταιριάζει είναι αυτή που ναι μεν δε θα σας στερεί την απόλαυση των αγαπημένων σας φαγητών, αλλά θα βοηθά τον οργανισμό σας να μεταβολίζει καλύτερα και πιο γρήγορα. Αυτό μπορείτε να το καταφέρετε πίνοντας περισσότερο νερό, αντικαθιστώντας το αλάτι με το λεμόνι και καταναλώνοντας πολλά φρέσκα φρούτα και λαχανικά καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας.
Λέων
Είστε λάτρεις του καλού και ακριβού φαγητού αλλά επειδή σα ζώδιο ενδιαφέρεστε και για την εξωτερική σας εμφάνιση, πρέπει να προσέξετε λίγο παραπάνω τις θερμίδες που καταναλώνετε. Η τέλεια δίαιτα για εσάς είναι η κετογενική: μια δίαιτα πλούσια σε φυτικά λίπη και επαρκής σε πρωτεΐνη, με περιορισμένη την πρόσληψη υδατανθράκων, περίπου 2- 4% των συνολικών θερμίδων.
Παρθένος
Η δίαιτα που σας ταιριάζει είναι εκείνη που περιέχει πολλά λαχανικά και φυσικές τροφές. Αποφεύγετε έτσι κι αλλιώς τα επεξεργασμένα φαγητά και τα συσκευασμένα σνακ. Για να βοηθήσετε τη σιλουέτα σας ακόμα περισσότερο, τρώτε περισσότερα φρούτα (ιδανικά κεράσια και λεμόνια) και λαχανικά. Προτιμάτε τις σούπες και αφεψήματα που σας χαλαρώνουν, όπως το τσάι και το φασκόμηλο.
Ζυγός
Η δίαιτα που σας ταιριάζει είναι εκείνη που δεν σας υποχρεώνει να στερηθείτε τις αγαπημένες σας απολαύσεις. Τρώτε μικρά αλλά υγιεινά γεύματα ανά δύο ώρες μέσα στην ημέρα. Ένα γλυκό την εβδομάδα επιτρέπεται. Όταν νιώθετε ανάγκη για τσιμπολόγημα, ξεγελάστε την πείνα με μία μπάρα δημητριακών, ένα φρούτο ή ένα γιαούρτι.
Σκορπιός
Ειδικά αυτό το καλοκαίρι, που θα σας βρει κουρασμένες και εξαντλημένες από τις δύσκολες όψεις του Δία και του Κρόνου, έχετε ανάγκη από μία δίαιτα που θα σας γεμίσει με ενέργεια και καλή διάθεση. Δοκιμάστε το αδυνάτισμα με τη θεραπευτική ύπνωση που βοηθάει στην αυτοπεποίθηση και ξυπνάει το μεταβολισμό.
Τοξότης
Ο Κρόνος σας αφήνει επιτέλους να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το καλοκαίρι. Φάτε πολλά θαλασσινά και λαχανικά και φτιάξτε μία δίαιτα, παρόμοια με την Ασιατική. Καταναλώνετε δηλαδή πολλά και μικρά γεύματα, μαζί με φρέσκα θαλασσινά, σούπες, ρύζι και πικάντικα καρυκεύματα.

Αιγόκερως
Με τον Άρη σε μη ευνοϊκή θέση για το ζώδιό σας, πρέπει να ακολουθήσετε μία δίαιτα που θα αποκαταστήσει την ενέργεια και την καλή διάθεση που θα χάσετε. Φάτε πολλά όσπρια, φρούτα και λαχανικά, πιείτε γάλα και τσάι για το άγχος, και αντικαταστήστε τα ανθυγιεινά σνακ με ένα γιαούρτι με δημητριακά, μία μπάρα δημητριακών ή λίγα στικ λαχανικών. Η συχνή άσκηση είναι απαραίτητη αν θέλετε να απαλλαγείτε από το άγχος.
Υδροχόος
Το καλοκαίρι σας εξαρτάται από τον Κρόνο, αλλά μην ανησυχείτε, η θέση του Δία είναι τέτοια που δεν θα δείτε το βάρος σας να αλλάζει σημαντικά. Δοκιμάστε τη δίαιτα Ντουκάν, καταναλώνοντας πολλές πρωτεΐνες και λίγα λιπαρά και υδατάνθρακες.
Ιχθείς
Αυτό το καλοκαίρι πρέπει να εκμεταλλευτείτε το χρόνο που θα έχετε ελεύθερο για να αποτοξινωθείτε και να ετοιμαστείτε για το δύσκολο χειμώνα που έρχεται. Καλό θα είναι να ακολουθήσετε μία δίαιτα πλούσια σε ωμές τροφές, όχι απαραίτητα χορτοφαγικές, μαζί με κοτόπουλο, γαλοπούλα, αυγά γάλα και ψητό κρέας.

woman.in.gr

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024