Οι πανηγυρισμοί του Ολυμπιακού για το 42ο και η επόμενη μέρα
Μετά την κατάκτηση του 42ου πρωταθλήματος και τους πανηγυρισμούς, σειρά για τον Ολυμπιακό παίρνει το Κύπελλο Ελλάδος, όπου στον τελικό αντιμετωπίζει την Ξάνθη. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να ολοκληρώσουν τη σεζόν με το νταμπλ και στη συνέχεια να αρχίσουν τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν.
Μετά την κατάκτηση του 42ου πρωταθλήματος και τους πανηγυρισμούς, σειρά για τον Ολυμπιακό παίρνει το Κύπελλο Ελλάδος, όπου στον τελικό αντιμετωπίζει την Ξάνθη.
Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να ολοκληρώσουν τη σεζόν με το νταμπλ και στη συνέχεια να αρχίσουν τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν.
Αρχικά όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της ομάδας, Βαγγέλης Μαρινάκης, στο δείπνο της ομάδας μετά τη «φιέστα», θα προχωρήσει σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου την οποία και θα καλύψει ο ίδιος ενώ θα προχωρήσει και σε σημαντικές μεταγραφές.
Όσον αφορά το ρόστερ της επόμενης σεζόν, σίγουρη πρέπει να θεωρείται η φυγή του Μπάλας Μέγιερι, σύμφωνα και με όσα δήλωσε ο Νταβίντ Φουστέρ, με τον Ισπανό να βρίσκεται στο «αέρα», αφού ακόμα δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιο του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γροιλανδία: Ο Τσέχος πρωθυπουργός αγόρασε υδρόγειο για να δει πού βρίσκεται – Viral για αρνητικούς λόγους
- ΟΙΕΛΕ για την νεκρή εκπαιδευτικό από την κακοκαιρία: «Τα φροντιστήρια δεν έκλεισαν – Το πληρώσαμε με μια ζωή»
- Τηλεκριτική διαιτησίας; Φοβούνται και την σκιά τους!
- Φάμελλος από Γλυφάδα: Σοβαρότατες οι ευθύνες της κυβέρνησης που δεν επενδύει στην πρόληψη
- «Τη δέρνουν, σας παρακαλώ βοηθήστε» – Ο Μπάρον Τραμπ έσωσε γυναίκα στο Λονδίνο
- Τα γυαλιά ηλίου α λα «Top Gun» του Μακρόν στο Νταβός έσπασαν τα ταμεία