Επέστρεψαν στις προπονήσεις οι παίκτες του Ολυμπιακού, μετά το ρεπό που τους έδωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος την Κυριακή, την επομένη της νίκης επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ (77-66), για την 24η αγωνιστική της Α1 ανδρών στο μπάσκετ.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» έγραψε τρία ονόματα στο απουσιολόγιό του, αφού εκτός του Ολιβερ Λαφαγέτ που έχει τεθεί νοκ άουτ, ούτε οι Μάντζαρης και Ντάρντεν έλαβαν μέρος στο πρόγραμμα.

Ο πρώτος παρουσίασε πρόβλημα στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού, ενώ ο δεύτερος αισθάνεται ενοχλήσεις στο γόνατο ύστερα από τραυματισμό στον ντέρμπι «αιωνίων».

Η παρουσία των δύο τελευταίων στην αποστολή που θα ταξιδέψει την Τρίτη (5/5) για τη Θεσσαλονίκη εν όψει του αγώνα με τον Άρη την Τετάρτη (6/5, 17:00) για την 25η αγωνιστική, θα αποφασιστεί στην προπόνηση της Τρίτης.

Ο Λαφαγέτ αναμένεται να κάνει την πρώτη προπόνηση, μετά τον τραυματισμό του (απουσίασε από το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ) την ερχόμενη Πέμπτη, άμα τη επιστροφή της αποστολής από τη Θεσσαλονίκη. Η απουσία του στον μεθαυριανό αγώνα με τον Άρη είναι δεδομένη.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ